Facebook

Zadnje objave

  KAJ JE SKRBNO IZBRANA ZOBNA PASTA?   Kakšno zobno pasto izbrati, da se ne bomo preko velike ustne sluznice še dodatno zastrupljali?   Naše telo skozi leta pobere z dihanjem, umivanjem, oblačenjem, čiščenjem, s prehrano, pijačo,… veliko strupov iz okolja. Preveč. Naši otroci so še bolj na udaru. Strašansko so v porastu alergije, avtoimune bolezni, bolezni kože, nevrodegenerativne bolezni.   Dr. Thomas Rau, zagovornik biomedicine iz Švice pravi, da smo ljudje kot sod, ki se polni s strupi. Ko je sod poln, telo ne zmore več in se nam začnejo k..
  USTNO OLJE Z ZELIŠČI 100 ml         Razstrupite se.  Srednjeveška opatinja in zeliščarica Sv. Hildegarda iz  Bingna je v svojih zapiskih pisala o pozitivnih učinkih zelišč, saj se je dobro zavedala njihovih čistilnih učinkov na telo. Ustno olje z zelišči, narejeno po Hildegardinih receptih, je nekaj izjemnega, je odličen način za čiščenje in krepitev dlesni. Receptura vsebuje najbolj učinkovita Hildegardina zelišča: rman, galgant in vijolice.   ü    za krepitev dlesni (parodontoza, afte,..) ü  ..
  LJUBLJANA BO SEPTEMBRA ŽE DRUGIČ GOSTILA VRHUNSKEGA FITOTERAPEVTA   Roberta Solimeja fitoterapevta novega tisočletja   Pred uporabo fitoterapevtskega sredstva so pacienti napoteni po nasvet k zdravniku ali farmacevtu. Kaj jim lahko svetujemo? Strokovna javnost že dalj časa ugotavlja, da potrebuje več znanj s področja preventive in ponovne vzpostavitve harmonije v človeškem telesu, ko je ta že porušena. Mednarodno priznan fitoterapevt in fitokozmetolog Robeto Solime, znan tudi kot fitoterapevt novega tisočletja, bo na 2. mednarodnem simpoz..
Srednjeveška opatinja in zeliščarica Sv. Hildegarda iz Bingna je v svojih zapiskih pisala o pozitivnih učinkih zelišč, saj se je dobro zavedala njihovih čistilnih učinkov za telo. Obstaja kakšna dobra receptura za čiščenje, razstrupljanje ustne votline?Pri Hildegardi se vedno najde kakšna dobra receptura za krepitev zdravja. Hildegardino olje z zelišči je odličen način za čiščenje in krepitev dlesni. Pa ne samo dlesni, učinkuje na celo telo. Receptura vsebuje kot osnovo biološko pridelano hladno stiskano sončnično olje in najbolj učinkovita Hildegardina zelišča: rman, galgant in vijo..
Post po Hildegardino
Zakaj je Hildegarda tako vztrajno priporočala post?Sveta Hildegarda je vedela, da je osnova za zdravje razstrupitev telesa. Pomena posta so se zavedali že stari narodi. Na prve sledove postenja naletimo pri starih Egipčanih (15. stoletje pr. n. št.). Po pričevanju grškega pisatelja Herodota so Egipčani pojmovali post kot osnovo za ohranjanje zdravja in mladosti. Postili so se enkrat na mesec, ker so spoznali, da preveč hrane škoduje. Stari Grki so že v 6. stoletju pr. n. š. izvajali poste. Filozof Pitagora se je postil, da je s tem povečal sposobnost razmišljanja. Enako so počeli nje..
Intervju: Roberto Solime – fitoterapevt novega tisočletja
V Italiji ste dobro poznan strokovnjak za zeliščno medicino. Še posebej izstopajo vaše stalne raziskave, ki jih odlikuje neprecenljivo znanje in dolgoletne izkušnje. Vse vaše strokovno delo je popolnoma osredotočeno in posvečeno zdravju, pravilni prehrani, dobremu počutju in lepoti. Za svoj prispevek družbi ste dobili priznanje celo od papeža.Kmalu bom praznoval 40. obletnico svojega delovanja: raziskav, razvoja in proizvodnje izdelkov, ki naj bi zadovoljevali potrebe ljudi. Priznanje sem dobil od papeža Janeza Pavla II v letu 1998, kar si seveda štejem še v posebno čast. Kako poteka vaš delo..
LJUBLJANA BO SEPTEMBRA GOSTILA ZELO POMEMBNE GOSTE SIMPOZIJ Z NARAVO DO ZDRAVJA Prvič bodo v Sloveniji predavali: svetovno priznana znanstvenika in raziskovalca prof. dr. Ercole L. Cavalieri in prof. dr. Eleanor G. Rogan iz ZDA - Eppley Institute for Research in Cancer and Allied Diseases, University of Nebraska Medical Center, ki sta v 40. letni raziskovalni praksi odkrila izvor številnih oblik raka in kako lahko preprečimo nastanek teh oblik rakavih obolenj in Roberto Solime - fitoterapevt novega tisočletja, ki bo spregovoril o razvoju modernega zeliščarstva na temelju tisočletne tradicij..
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)