Facebook
  • REMARGIN KOLOSTRUM KAPSULE SOLIME, 30 KAPSUL

Remargin kolostrum kapsule so prehransko dopolnilo s 100 % italijanskim kolostrumom, pridobljenim iz skrbno izbranih in nadzorovanih kmetij, v obliki visoko koncentriranega suhega izvlečka z dodano laktazo, naravnim encimom za podporo prebave laktoze. Kolostrum pomaga spodbujati uravnotežen razvoj imunskega in endokrinega sistema pri otrocih.

Primeren je za: krepitev naravne obrambe telesa.

 

Sestavine

Suhi izvleček kolostruma, inulin v prahu, laktaza (ß-galaktozidi, pridobljeni iz kvasovk Aspergillus oryzae na maltodekstrinu tapioke), kapsula: želatina.

Navodila za uporabo

Vsebino kapsule stresite v mleko ali v sadni sok in temeljito premešajte. Zaužite največ dve kapsuli dnevno.

Kolostrum je prvo mleko, ki ga novorojenec užije in nima samo hranilne funkcije, ampak je namenjen tudi temu, da poskrbi za novorojenčkovo odpornost, ki je po rojstvu pomanjkljiva zaradi neizoblikovanega imunskega sistema. Je bogat vir več kot 90 zaščitnih substanc, med katerimi so najpomembnejši imunski in rastni faktorji ter vitamini, minerali in aminokisline. Kolostrum ima višjo raven imunoglobulinov, vitamina A in D, železa, kalcija in drugih vitaminov in mineralov kot mleko. V višjih koncentracijah so prisotni poleg imunoglobulinov tudi laktoferin, lizocim in laktoperoksidaze, zato ima kolostrum antimikrobne lastnosti v primerjavi z mlekom. Goveji kolostrum je 40 krat bogatejši z imunoglobulini Ig kot človeški. Vloga imunoglobulinov je, da se v črevesju vežejo s telesu škodljivimi snovmi. Kolostrum je nepogrešljiva podpora pri vzpostavitvi normalnega delovanja imunskega sistema modernega človeka. Pomaga vzdrževati zdravo črevesno sluznico in zdravo črevesno floro.

REMARGIN KOLOSTRUM KAPSULE SOLIME, 30 KAPSUL

  • Proizvajalec: Solime
  • Šifra: 6362
  • Razpoložljivost: na zalogi
  • 19.68€

  • Brez DDV: 17.97€