Meni
Vaša košarica

Sečne poti in prostata

Breza - Betulla, izvleček - U4, 50 ml Breza - Betulla, izvleček - U4, 50 ml
Novo
Betulla - Breza, tekoči izvleček - U4, Solime, 50 mlBrezalkoholni koncentrirani tekoči izvlečekBreza (listi) podpira izločanje tekočin iz telesa, spodbuja delovanje sečil in prečiščevanje organizma. Je tonik in astringent, ki spodbuja znojenje, pomirja vnetja in vročino in razkužuje.Ekstrakcija z ul..
16.41€
Brez DDV:14.99€
Natura Pronta Preslica, Solime, 50 ml Natura Pronta Preslica, Solime, 50 ml
Novo
Natura Pronta Preslica Koncentriran brezalkoholni tekoči izvleček Prehransko dopolnilo Koristi pri fiziološkem trofizmu vezivnega tkivaSestavine Glicerin, koncentriran vodni izvleček 1:4*: preslica (Equisetum arvense L.) vrhovi*razmerje izvleček/drogaNavodila za uporabo Priporočamo vnos 15/20 kaplji..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Preslica je naravni vir organskega silicija. Organski silicij je zelo cenjen v sodobni naturopatiji. Naturopati ga svetujejo za vsa stanja šibkega vezivnega tkiva, za lase, nohte, kožo, za vsa stanja povešene kože, notranjih organov (povešene maternice, ...), p..
4.93€
Brez DDV:4.50€
Prehransko dopolnilo v kapsulah z vednozelenim gornikom in brusnico za spodbudo delovanja sečilSestavineNavadni gladež (Ononis spinose L.) koren v prahu, vednozeleni gornik (Arctostaphylos uva-ursi L. Spreng.) listi v prahu, suhi izvleček propolisa, alfa-galaktozidaza, ameriška brusnica (Vac..
32.81€
Brez DDV:29.96€
Izdelek vsebuje žagastolisto palmo, ki podpira fiziološko delovanje prostate, koprivo, vrbovec, likopen, olje bučnih semen, naravni E vitamin in druge sestavine.Navodila2 do 3 kapsule dnevno, spijte z vodo ali sokom.Opozorila- Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme pre..
32.81€
Brez DDV:29.96€
Izvleček, Uva ursi – vednozeleni gornik, Solime,  50 mlBrezalkoholni koncentrirani tekoči izvleček.Vednozeleni gornik (listi) se priporoča za spodbujanje izločanja tekočin iz telesa in delovanje sečil. Je astringent, ki pomaga pri vnetnih obolenjih in razkuževanju.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki ..
16.41€
Brez DDV:14.99€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)