Meni
Vaša košarica

Sečne poti in prostata

Čaj z vednozelenim gornikom (uva ursi), koruznimi laski, komarčkom in zlato rozgo.Ledvice in mehur. Odvajanje telesnih tekočin.Naravno prehransko dopolnilo.Čaj pripravimo kot poparek.SestavineSestavine in količina največjega priporočenega dnevnega odmerka (6 g): vednozeleni gorni..
18.92€
Brez DDV:17.28€
Čaj z vrbovcem, bodečo lobodiko, preslico in virginskim nepozebnikom.Prostata.Čaj pripravimo kot prevretek.Naravno prehransko dopolnilo.SestavineDrobnocvetni vrbovec (Epilobium parvifolium Scherp.) nadzemni deli 1500 mg, ipe roxo (Handroanthus impetiginosus Mattos) skorja 1200 mg..
18.92€
Brez DDV:17.28€
Čaj z grškim senom.PrebavaNaravno prehransko dopolnilo.SestavineSestavine in količina največjega priporočenega dnevnega odmerka (8 g): Grško seno, seme ...................................................... 1600 mgLapačo, lubje ......................................................
18.92€
Brez DDV:17.28€
CYST SOLIME, 60 KAPSULSEČILAPrehransko dopolnilo v kapsulah z vednozelenim gornikom (uva ursi) in Ipe roxom.SestavineIpe roxo ali rožnati lapačo (Handroanthus impetiginosus (Mart. Ex DC) lubje v prahu; vednozeleni gornik (Arctostaphylos uva ursi L. Spreng) listi v prahu; črni topol (Populus nigra L...
17.78€
Brez DDV:16.23€
Izvleček, Uva ursi – vednozeleni gornik, Solime,  50 mlBrezalkoholni koncentrirani tekoči izvleček.Vednozeleni gornik (listi) se priporoča za spodbujanje izločanja tekočin iz telesa in delovanje sečil. Je astringent, ki pomaga pri vnetnih obolenjih in razkuževanju.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki ..
17.78€
Brez DDV:16.24€
LYCO -P SOLIME, 60 KAPSULPROSTATASestavinepalmeto (Serenoa repens (W. Bartram) Small, maltodekstrin) suhi izvleček sadeža, velika kopriva (Urtica dioica L., maltodekstrin) suhi izvleček korenine, likopen (iz paradižnika Solanum lycopersicum L.), navadna konopljika (Vitex agnus-castus L., maltodekstr..
35.55€
Brez DDV:32.47€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Preslica je naravni vir organskega silicija. Organski silicij je zelo cenjen v sodobni naturopatiji. Naturopati ga svetujejo za vsa stanja šibkega vezivnega tkiva, za lase, nohte, kožo, za vsa stanja povešene kože, notranjih organov (povešene maternice, ...), p..
23.17€
Brez DDV:21.16€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Njivska preslica (Equisetum arvense L.) je rastlina, ki spada v družino presličevk (Equisetaceae).Poznana je tudi pod imeni poljska preslica ali konjski rep. Nekateri o njej govorijo kot o živem fosilu, saj izhaja iz skupine rastlin, ki so uspevale že pred 350..
6.34€
Brez DDV:5.79€
VEDNOZELENI GORNIK(Arctostaphylos Uva Ursi)Količina: 100 gNavodila za uporabo:Vsebino ene čajne žličke ali več damo v liter vrele vode. Pustimo, da v pokriti posodi počiva največ 5 minut. Precedimo in sladkamo po okusu. Usedlina ni premerna za uživanje.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolir..
5.88€
Brez DDV:5.37€
VRBOVEC(Epilobium parviflorum Scherb.)Družina: OENOTHERACEAEKoličina: 100 gSolimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontrolirana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljša..
6.95€
Brez DDV:6.34€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)