Meni
Vaša košarica

Sečne poti in prostata

Čaj z vednozelenim gornikom (uva ursi), koruznimi laski, komarčkom in zlato rozgo. Ledvice in mehur. Odvajanje telesnih tekočin. Naravno prehransko dopolnilo. Čaj pripravimo kot poparek. Sestavine Sestavine in količina največjega priporočenega dnevnega odmerka (6 g): vednozeleni gorni..
20.43€
Brez DDV:18.66€
Čaj z vrbovcem, bodečo lobodiko, preslico in virginskim nepozebnikom. Prostata. Čaj pripravimo kot prevretek. Naravno prehransko dopolnilo. Sestavine Drobnocvetni vrbovec (Epilobium parvifolium Scherp.) nadzemni deli 1500 mg, ipe roxo (Handroanthus impetiginosus Mattos) skorja 1200 mg..
20.43€
Brez DDV:18.66€
Čaj z grškim senom.Prebava Naravno prehransko dopolnilo. Navodilo za uporabo Zamešajte 8 g pripravka (kar je približno dve žlici) v pol litra hladne vode. Zavrite in pustite vreti 5 minut. Ohladite, precedite, sladkajte (najbolje z medom) in pijte po požirkih zjutraj in zvečer. Opozo..
20.43€
Brez DDV:18.66€
CYST SOLIME, 60 KAPSULSEČILAPrehransko dopolnilo v kapsulah z vednozelenim gornikom (uva ursi) in Ipe roxom.Kapsule CYST so skrbno oblikovane za podporo vašemu zdravju in dobremu počutju. Vsaka kapsula vsebuje mešanico naravnih sestavin, ki skupaj delujejo sinergistično za optimalne rezultate.Uva Ur..
18.76€
Brez DDV:17.13€
Izvleček, Uva ursi – vednozeleni gornik, Solime,  50 mlBrezalkoholni koncentrirani tekoči izvleček.Vednozeleni gornik (listi) se priporoča za spodbujanje izločanja tekočin iz telesa in delovanje sečil. Je astringent, ki pomaga pri vnetnih obolenjih in razkuževanju.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki ..
20.43€
Brez DDV:18.66€
LYCO -P SOLIME, 60 KAPSULPROSTATASestavinepalmeto (Serenoa repens (W. Bartram) Small, maltodekstrin) suhi izvleček sadeža, velika kopriva (Urtica dioica L., maltodekstrin) suhi izvleček korenine, likopen (iz paradižnika Solanum lycopersicum L.), navadna konopljika (Vitex agnus-castus L., maltodekstr..
37.55€
Brez DDV:34.29€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Preslica je naravni vir organskega silicija. Organski silicij je zelo cenjen v sodobni naturopatiji. Naturopati ga svetujejo za vsa stanja šibkega vezivnega tkiva, za lase, nohte, kožo, za vsa stanja povešene kože, notranjih organov (povešene maternice, ...), p..
23.17€
Brez DDV:21.16€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Njivska preslica (Equisetum arvense L.) je rastlina, ki spada v družino presličevk (Equisetaceae).Poznana je tudi pod imeni poljska preslica ali konjski rep. Nekateri o njej govorijo kot o živem fosilu, saj izhaja iz skupine rastlin, ki so uspevale že pred 350..
7.04€
Brez DDV:6.43€
VEDNOZELENI GORNIK (Arctostaphylos Uva Ursi) Količina: 100 gNavodila za uporabo:Vsebino ene čajne žličke ali več damo v liter vrele vode. Pustimo, da v pokriti posodi počiva največ 5 minut. Precedimo in sladkamo po okusu. Usedlina ni premerna za uživanje.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolir..
6.76€
Brez DDV:6.17€
VRBOVEC (Epilobium parviflorum Scherb.) Družina: OENOTHERACEAE Količina: 100 gSolimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontrolirana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljša..
7.50€
Brez DDV:6.85€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)