Meni
Vaša košarica

Zelišča

BELA OMELA (Viscum album L.)Količina: 100 gDežela izvora: MadžarskaSolimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontroliranana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljšave embala..
6.52€
Brez DDV:5.95€
BEZEG CVETOVI  (Sambucus nigra L.)Družina: CAPRIFOLIACEAEDežela izvora: ITALIJAKoličina: 100 gHladno sušeno zelišče, vakumsko pakirano.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontroliranana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje upo..
12.48€
Brez DDV:11.40€
GLOG(Crataegus laevigata (Por.) DC.)Količina: 100 gNavodila za uporabo:Vsebino ene čajne žličke ali več damo v liter vrele vode. Pustimo, da v pokriti posodi počiva 15 - 30 minut. Precedimo in sladkamo po okusu. Usedlina ni primerna za uživanje.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmo..
6.25€
Brez DDV:5.71€
ISLANDSKI LIŠAJTALUS(Cetraria islandica (L.) ACH.)Količina: 100 gNavodila za uporabo:Navodila za uporabo: eno žlico izdelka dodajte v liter hladne vode. Zavrite in pustite vreti 5 - 10 minut. Precedite. Čaj pripravljajte samo s filtracijo. Usedlina ni primerna za uživanje.Solimejevi čaji..
7.96€
Brez DDV:7.27€
JANEŽ(Pimpinella anisum L.)Količina: 100 gNavodila za uporabo:Vsebino ene čajne žličke ali več damo v liter vrele vode. Pustimo, da v pokriti posodi počiva največ 15 minut. Precedimo in sladkamo po okusu. Usedlina ni primerna za uživanje.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.K..
6.30€
Brez DDV:5.75€
100% KAKAV V PRAHU Theobroma cacao L. Družina: STERCULIACEAE   Dežela izvora: KAMERUNKoličina: 100 g                     ..
6.52€
Brez DDV:5.95€
PRAVA KAMILICA (Matricaria chamomilla L.) Družina: COMPOSITAEKoličina: 100 gHladno sušeno zelišče, vakumsko pakirano.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontroliranana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje u..
11.08€
Brez DDV:10.12€
KURKUMA(Curcuma longa L.)Količina:  100 gDežela izvora: Indija..
7.11€
Brez DDV:6.49€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Preslica je naravni vir organskega silicija. Organski silicij je zelo cenjen v sodobni naturopatiji. Naturopati ga svetujejo za vsa stanja šibkega vezivnega tkiva, za lase, nohte, kožo, za vsa stanja povešene kože, notranjih organov (povešene maternice, ...), p..
23.17€
Brez DDV:21.16€
Njivska preslica (Equisetum arvense L.)Njivska preslica (Equisetum arvense L.) je rastlina, ki spada v družino presličevk (Equisetaceae).Poznana je tudi pod imeni poljska preslica ali konjski rep. Nekateri o njej govorijo kot o živem fosilu, saj izhaja iz skupine rastlin, ki so uspevale že pred 350..
6.34€
Brez DDV:5.79€
OGNJIČ(Calendula officinalis L.)Količina: 100 gNavodila za uporabo: vsebino ene čajne žličke ali več damo v liter vrele vode. Pustimo, da v pokriti posodi počiva 15 - 30 minut. Precedimo in sladkamo po okusu. Usedlina ni primerna za uživanje.Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosfe..
8.53€
Brez DDV:7.79€
PEGASTI BADELJ - SEME (Silybum marianum)Pegasti badelj spada v družino nebinovk (Asteraceae). Ljudska imena so bodeča neža, ostropec, bodika, bodečnica. Rastlina ima velike zelene liste, ki jih krasijo bele lise. Listi so nazobčani in imajo ob robovih trne. Na koncu stebla je socvetje vijolične bra..
5.35€
Brez DDV:4.88€
Prikazujem 1 do 12 od 23 (2 strani)