Meni
Vaša košarica

O Medivitalu

O nas

Medivital d.o.o. (ustanovljen leta 2011) je podjetje za trženje naravnih izdelkov, ki pomagajo krepiti zdravje in ga ohranjati v ravnovesju na vseh treh ravneh: telesno, umsko in duhovno. Tržimo visoko kvalitetna prehranska dopolnila in hranila, medicinske pripomočke, kompresijske nogavice, vrhunske izdelke naravne kozmetike ter pripomočke za čiščenje telesa. 

V Medivitalu h krepitvi zdravja pristopamo holistično - zdravje obravnavamo kot celoto in upoštevamo zunanje in notranje dejavnike neravnovesja. Posebno pozornost posvečamo vzrokom neravnovesja. 

Na Dunajski 111 v Ljubljani obratuje Medivitalova specializirana trgovina, v veleprodaji pa izdelke tržimo v lekarnah in specializiranih trgovinah po celi Sloveniji. Sodelujemo z zdravniki, zobozdravniki, s farmacevtskim društvom, bioresonančnimi terapevti in ostalimi strokovnjaki.

Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS.


Za strokovno in laično javnost organiziramo strokovna predavanja. Vsako leto organiziramo mednarodni simpozij Z naravo do zdravja in predavanja za zdravnike, farmacevte ter ostalo strokovno javnost.

Zastopamo podjetja Solime, Gutsmiedl, Vonderweid, Moretta in Elly.

 

 

Odpiralni čas PE Medivital Bežigrad

Dunajska 111 (za poslovno stavbo Mercator)

Ponedeljek - četrtek: 9.00 do 18.00
Petek: 9.00 do 17.00
Sobota: 9.00 do 13.00
Ob nedeljah in praznikih zaprto.