Meni
Vaša košarica

O Medivitalu

O nas

Medivital d.o.o. (ustanovljen leta 2011) je podjetje za trženje naravnih izdelkov, ki pomagajo krepiti zdravje in ga ohranjati v ravnovesju na vseh treh ravneh: telesno, umsko in duhovno. Tržimo visoko kvalitetna prehranska dopolnila in hranila, medicinske pripomočke, kompresijske nogavice, vrhunske izdelke naravne kozmetike ter pripomočke za čiščenje telesa. 

V Medivitalu h krepitvi zdravja pristopamo holistično - zdravje obravnavamo kot celoto in upoštevamo zunanje in notranje dejavnike neravnovesja. Posebno pozornost posvečamo vzrokom neravnovesja. 

Na Dunajski 111 v Ljubljani obratuje Medivitalova specializirana trgovina, v veleprodaji pa izdelke tržimo v lekarnah in specializiranih trgovinah po celi Sloveniji. Sodelujemo z zdravniki, zobozdravniki, s farmacevtskim društvom, bioresonančnimi terapevti in ostalimi strokovnjaki.

Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS.


Za strokovno in laično javnost organiziramo strokovna predavanja. Vsako leto organiziramo mednarodni simpozij Z naravo do zdravja in predavanja za zdravnike, farmacevte ter ostalo strokovno javnost.

Zastopamo podjetja Solime, Gutsmiedl, Vonderweid, Moretta in Elly.

 

 

Odpiralni čas PE Medivital Bežigrad

Poletni delovni čas:

Dunajska 111 (za poslovno stavbo Mercator)

Ponedeljek - petek: 9.00 do 17.00
Sobota: 9.00 do 12.00
Ob nedeljah in praznikih zaprto.