Meni
Vaša košarica

Dermokozmetika

Aloe gel s kolostrumom Lastnostideluje osvežilno in pomirjajočevlaži, pomirja in zaščitivzdržuje in obnavlja hidrolipidni film in elastičnost kožeublaži rdečico in preprečuje draženjeKolostrum je bogat s hranilnimi snovmi, vitamini in vsebuje imunske faktorje ter rastne dejavnike (EFG). Sproži šte..
18.12€
Brez DDV:14.85€
Vlažilna in pomirjevalna krema, namenjena negi zunanjih intimnih predelov sluznice, za dnevno nego izsušene sluznice. Na osnovi olja makadamije, kolostruma, karitejevega masla, eteričnih olj in koloidnega srebra.Primerno za uporabo Idealna krema za ženske v zrelih letih, za suho in dehi..
21.52€
Brez DDV:17.64€
Koloidno srebro - ionsko Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra.Že stari grki so za daljše shranjevanje vode uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah shranjevali vino. V 19. stoletju so se sreb..
11.33€
Brez DDV:9.29€
Koloidno srebro - ionsko Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki  zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari grki so za deljše shranjevanje vodu uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah..
16.98€
Brez DDV:13.92€
COLOSTRUM ECO SPREJ SOLIMETekočina ne pušča madežev, ni mastna in se takoj vpije. Za zunanjo uporabo,  iz 100% italijanskega kolostruma. Blaži in obnavlja. Spodbuja naravno celično obnovo.IndikacijeZlasti indicirano za zdravljenje večjih površin, saj se lahko razprši neposredno na obolelo kožo...
23.49€
Brez DDV:19.25€
Krema za roke s kolostrumomDeluje vlažilno, pomirjevalno in zaščitno.Za zunanjo uporabo, iz 100% italijanskega kolostruma. Z dodanim oljem makadamije, karitejevim maslom, izvlečki iz citrusov in parfumom, izdelanim izključno iz eteričnih olj.Brez umetnih barvil ali konzervansov, petrolatov in alerge..
9.06€
Brez DDV:7.43€
Remargin Colostrum mleko za telo Solime Blažilno mleko s kolostrumom vlaži in pomirja občutljivo kožo. S 100 % italijanskim kolostrumom. Obnavlja in pomirja. Z dodanimi oljem makadamije, kolostrumom, karitejevim maslom, izvlečkom iz kumarice in oljem lupine sladke pomaranče. Sestava Aq..
22.65€
Brez DDV:18.57€
Remargin Colostrum zaščitna krema Solime Krema, ki omogoča dihanje kože in ustvari zaščitno pregrado pri pojavu pordelosti najobčutljivejših področij (stik s plenico, prsi, dimlje). Ščiti in pomirja občutljivo kožo.S 100 % italijanskim kolostrumom in cinkovim oksidom. Mehča in pomirja. ..
27.17€
Brez DDV:22.27€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)