Meni
Vaša košarica

Dermokozmetika

ALOE GEL S KOLOSTRUMOM SOLIME, 100 ML ALOE GEL S KOLOSTRUMOM SOLIME, 100 ML
-20 %
Aloe gel s kolostrumom Lastnostideluje osvežilno in pomirjajočevlaži, pomirja in zaščitivzdržuje in obnavlja hidrolipidni film in elastičnost kožeublaži rdečico in preprečuje draženjeKolostrum je bogat s hranilnimi snovmi, vitamini in vsebuje imunske faktorje ter rastne dejavnike (EFG). Sproži šte..
15.00€ 18.75€
Brez DDV:12.30€
Znamka: Lepota in telo
Vlažilna in pomirjevalna krema, namenjena negi zunanjih intimnih predelov sluznice, za dnevno nego izsušene sluznice. Na osnovi olja makadamije, kolostruma, karitejevega masla, eteričnih olj in koloidnega srebra.Remargin Dermokozmetika je linija izdelkov Solime, na osnovi 100 % italijanskega kolostr..
22.46€
Brez DDV:18.41€
Znamka: Lepota in telo
Koloidno srebro - ionsko Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra.Že stari grki so za daljše shranjevanje vode uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah shranjevali vino. V 19. stoletju so se upor..
12.18€
Brez DDV:9.98€
Znamka: Lepota in telo
Koloidno srebro - ionsko Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki  zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari grki so za deljše shranjevanje vodu uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih pos..
32.81€
Brez DDV:26.89€
Znamka: Lepota in telo
Koloidno srebro - ionsko Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki  zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari grki so za deljše shranjevanje vodu uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah..
18.75€
Brez DDV:15.37€
KOLOSTRUM GEL SOLIME, 15 ML KOLOSTRUM GEL SOLIME, 15 ML
-20 %
Remargin Colostrum gel Solime, 15 mlRaziskave in razvoj na področju kolostruma od leta 1993.Nova formula z REMARGINA SERUMOM, koncentrirarnimi aktivnimi sestavinami italijanskega kolostruma.Remargin Colostrum gel je dermatološko preizkušen gel za obnovo kože z zaščitnim učinkom, izdelan iz naravnih ..
12.71€ 15.88€
Brez DDV:10.42€
REMARGIN® KOLOSTRUM KREMANova formula z REMARGIN SERUMom: aktivni koncentrat italijanskega kolostrumaINTENZIVNA KREMA S POMIRJAJOČIM DELOVANJEMRAZISKAVE IN RAZVOJ NA PODROČJU KOLOSTRUMA OD LETA 1993INDIKACIJEVlaži, pomirja in spodbuja naravno obnovo suhe ali pordele kože.Vlažilna, nežna in pomirjuj..
21.40€
Brez DDV:17.54€
REMARGIN® KOLOSTRUM SPREJNova formula z REMARGIN SERUMom: aktivni koncentrat italijanskega kolostrumaREMARGIN KOLOSTRUM SPREJ je nežen, brez alkohola, izdelan iz naravnih sestavin, ki so dokazano učinkovite pri obnajvljanju. Praktičen nanos s sprejem in hitro vpijanje ga naredi idealnega za dermoko..
23.80€
Brez DDV:19.51€
Znamka: Lepota in telo
Krema za roke s kolostrumom, 50 mlDeluje vlažilno, pomirjevalno in zaščitno.Nežna krema za roke, izdelana na osnovi naravnih sestavin.Globoko hrani in vlaži kožo, hkrati pa jo ščiti pred prostimi radikali, ki jih povzročajo UV žarki, pred zunanjimi vplivi in onesnaženjem.Posebej primerna za dnevno n..
8.66€
Brez DDV:7.10€
Znamka: Lepota in telo
REMARGIN COLOSTRUM mleko za telo, 250 mlRemargin Dermokozmetika je linija izdelkov Solime, na osnovi 100 % italijanskega kolostruma, skrbno izbranega na lokalnih kmetijah. Aktivne sestavine kolostra v kombinaciji z rastlinskimi ivlečki in drugimi izbranimi sestavinami delujejo v sinergiji, da kožo ..
23.45€
Brez DDV:19.22€
Znamka: Lepota in telo
ZAŠČITNA KREMA S CINKOVIM OKSIDOM, 250 mlZ italijanskim kolostrumom in cinkovim oksidomMehča in pomirjaKrema, ki omogoča dihanje kože in ustvari zaščitno pregrado pri pojavu pordelosti najobčutljivejših področij (stik s plenico, prsi, dimlje). Ščiti in pomirja občutljivo kožo.Navodila za uporaboMajh..
28.16€
Brez DDV:23.08€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)