Meni
Vaša košarica

Grelna vrečka Kanlisha, 10 kom

Grelna vrečka Kanlisha 10x
Aktualno
Grelna vrečka Kanlisha, 10 kom
17.90€
Brez DDV: 14.67€
  • Zaloga: Na zalogi

ZELIŠČNA GRELNA VREČKA - PAKET


Zeliščne grelne vrečke so narejene na osnovi stare kitajske rastlinske mešanice. Ko vrečko vzamemo iz nepredušno zaprte embalaže in pride v stik s kisikom, se aktivira.

Razvije prijeten toplotni učinek, ki greje telo do 12 ur.

Samogrelna vrečka je brez vonja, tanka in udobna.

Za boleče predele in globoko sprostitev mišic.


Za kaj se uporablja grelna vrečka?


Moč ogrevanja, ki ga podpirajo naravne mineralne snovi in zeliščna mešanica, ki jo uporablja človeštvo že tisoče let, ima lahko protibolečinski in protivnetni učinek v primerih:
• artritična bolečina

• lumbago in bolečine v spodnjem predelu hrbtenice

• poškodbe • napetosti in zvini • napetosti in izcedeki

• bolečine v mišicah • menstrualni krči

• presežku mraza in vlage v telesu

• stimulira cirkulacijo krvi


Prijetna toplota, ki traja več kot 12 ur, pripomore k večji pretoku energije (kitajsko "Qi") in ponovno vzpostavlja ravnovesje ("Yin - Yang").
Toplotna terapija je že dolgo dokazana in naravna metoda za zdravljenje napetosti ter mišičnih in sklepnih bolezni. Toplota, ki se sprosti v reakciji s kisikom ob odprtju, v kombinaciji z zdravilnimi zelišči in mineralno mešanico, pomaga pri regenerativnem učinku.

Vsebina grelne vrečke


Vsebina grelne vrečke je tradicionalna kitajska medicinska zeliščna mešanica, ki je zavita v majhno vrečko. Ima prijeten in sproščujoč učinek.

Sestavine: Radix angelicae sinensis, Rhizoma chuanxiong, radix sposhnikoviae, Herba clematidis intricatae, železo v  prahu.

Kako uporabimo grelno vrečko?


Odprite zunanjo plastično ovojnino. Uporabite notranjo vrečko. Grelno vrečko aktivirajte tik pred uporabo.  Aktivira se z zrakom.  Če želite pospešiti gretje, grelno vrečko pred nanosom nekajkrat podrgnite med dlanmi.

Namestite jo na predel telesa, ki ga želite greti. Koža naj bo čista in suha. Vrečka se bo po namestitvi na koži segrela po petih minutah in ostala topla 12 ur ali več.  Pri zelo občutljivi koži med grelno vrečko in kožo namestimo tanko bombažno tkanino.
 
Kožo pod vrečko občasno preglejte, da ni znakov draženja ali opekline. Če se pojavi preobčutljiva reakcija, vrečko odstranite.

Vrečko uporabljamo čez dan. Namestite le eno grelno vrečko. Pred spanjem vrečko odstranimo.

Ali toplota pospeši obnovo?


Toplotna terapija deluje tako, da zaradi povečane temperature izboljša cirkulacijo in pretok krvi na določeno območje. Če celo nekoliko zvišate temperaturo prizadetega območja, lahko pomirite nelagodje in povečate prožnost mišic. Toplotna terapija lahko sprosti in pomiri mišice ter spodbudi obnovo.

Opozorila


Grelna vrečka je namenjena samo zunanji uporabi in za enkratno uporabo. Ne uporabljajte je na obrazu ali na poškodovani koži, blizu sluznic, oči ali na modricah ter oteklinah. Ne uporabljajte jo na dojenčkih, majhnih otrocih (do 30 kg telesne teže) ali osebah, ki si je ne morejo same odstraniti.

Nosečnice z abdominalnimi bolečinami naj grelne vrečke ne uporabljajo. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici ali v pečici. Ne režite, pregibajte, masirajte z vrečko ali močite grelne vrečke. Ne uporabite je, če je poškodovana.

Če se pojavi občutljiva reakcija, vrečko takoj odstranite. Če vsebina vrečke pride v stik s kožo ali sluznico, sperite z vodo. Po uporabi vrečko odvrzite v koš. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.