Meni
Vaša košarica
Imunski sistem

Imunski sistem

Znamka: Imunski sistem
BOROVNICE, listi (Vaccinium myrtillus L.) Količina: 100 gPoreklo: EvropaSolimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontroliranana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljšave emb..
10.45€
Brez DDV:9.54€
Znamka: Imunski sistem
Cvetni prah Solime100% naravni cvetni prah v najbolj naravni obliki. Vrhunska kvaliteta. Količina: 300 g    ..
38.13€
Brez DDV:34.82€
Znamka: Imunski sistem
ECHINACEA IMMUNO SOLIME, 60 KAPSULPrehransko dopolnilo v kapsulah z ameriškim slamnikom, C vitaminom v fosfolipidih, kvercetinom in cinkom.Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imuskega sistema.Navodilo za uporabo:Z vodo ali sokom zaužijte 2 - 3 kapsule, razporenje preko dneva.Opozorila za prehr..
28.11€
Brez DDV:25.67€
Znamka: Imunski sistem
Črni Ribez, tekoči izvleček - U4, Solime, 50 mlKoncentriran brezalkoholni izvleček.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki se uporablja za izdelke iz linije UNIQuattro Solimè, predstavlja edinstveno tehnološko inovacijo, ki omogoča pridobivanje popolnega izvlečka vseh učinkovin, ki jih vsebuje rastlina (vodot..
20.43€
Brez DDV:18.66€
Znamka: Imunski sistem
LIPOVITAMIN C Prehransko dopolnilo v kapsulah s C vitaminom v fosfolipidih.Vitamin C podpira delovanje imunskega sistema, kar je še posebej pomembno v obdobjih povečanega tveganja za okužbe. Deluje kot močan antioksidant, ki ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov. Sodeluje pri tvorbi ko..
25.38€
Brez DDV:23.18€
Znamka: Imunski sistem
Svež, 100 % čist matični mlečekNAVODILO ZA UPORABO: zaužijte eno paletko izdelka, ki ga za držite pod jezikom. Najbolje zjutraj pred zajtrkom.OPOZORILA: hranite v hladilniku na temperaturi od +3 do + 10 C.. Količina: 10 g..
12.27€
Brez DDV:11.21€
Znamka: Imunski sistem
Svež, 100 % čist matični mlečekNAVODILO ZA UPORABO: zaužijte eno paletko izdelka, ki ga za držite pod jezikom. Najbolje zjutraj pred zajtrkom.OPOZORILA: hranite v hladilniku na temperaturi od +3 do + 10 C.. Količina: 30 g..
24.56€
Brez DDV:22.43€
Znamka: Imunski sistem
Na alkoholni osnovi Prehransko dopolnilo v tekoči obliki Sestavine Koncentriran vodni izvleček 1:4*  propolis, alkohol *razmerje izvleček/drogaNavodilo za uporabo Priporočljivo je uživati 10 – 20 kapljic, razredčenih v vodi (ali jih nakapajte na sladkor), 2 do 3 krat dnevno. Prip..
9.24€
Brez DDV:8.44€
Znamka: Imunski sistem
Propolis na brezalkoholni osnovi Prehransko dopolnilo v tekoči obliki Sestavine Koncentriran vodni izvleček 1:4*  propolis *razmerje izvleček/drogaNavodilo za uporabo Priporočljivo je uživati 10 – 20 kapljic, razredčenih v vodi (ali jih nakapajte na sladkor), 2 do 3 krat dnevno. ..
9.24€
Brez DDV:8.44€
Znamka: Imunski sistem
Prehransko dopolnilo v tabletah s propolisom, ameriškim slamnikom in C vitaminom. Imunski sistem, odpornost. Sestavine Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) cvetje v prahu, ameriški slamnik (Echinacea angustifolia DC) korenina v prahu, sladilo: sorbitol, askorbinska kislina (vitamin C), inulin,..
9.35€
Brez DDV:8.54€
Znamka: Imunski sistem
Resveratrol z vitaminom DPrehransko dopolnilo v kapsulah. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Sestavine N-acetilcistein, resveratrol iz japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), polidatin iz japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), sredstvo proti sprijemanju: magn..
41.83€
Brez DDV:38.20€
Znamka: Imunski sistem
BOROVNICE, sadež (Vaccinium myrtillus L.) Količina: 100 gPoreklo: EvropaSolimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.Kaj je kontroliranana atmosfera?V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljšave emb..
16.57€
Brez DDV:15.13€
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)