Meni
Vaša košarica

Dostava

Dostava

Pri izbiri dostave z dostavno službo (GLS), bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 12. ure, odpremili še isti dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan.

Pri nakupu nad 40 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna.
 

*Plačilo in dostava za tujino
Naročilo izdelkov v tujino in stroški dostave se vedno plačujejo po predračunu. Strošek dostave v tujino je obračunan po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za tujino. 


Vračilo blaga

Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu ali (ob osebnem prevzemu) osebju na sedežu firme nato pa se s podjetjem dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Pri nakupu blaga preko spletne trgovine medivital.si ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči na elektronski naslov, preko običajne pošte na naš naslov, se oglasi osebno na Dunajski 111 ali nas pokličite na telefon, da odstopa od pogodbe (nakupa).

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži (nepoškodovano - kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla) in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju najpozneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa.

Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju, dostavljavcu ali trgovcu, od katerega je blago prejel.

Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.