Meni
Vaša košarica

Rastlinska olja

Znamka: Lepota in telo
Arganovo olje Medivital100% naravno hladno stiskano arganovo olje iz Maroka. V simpatični stekleni embalaži s pumpico, da se izognemo polivanju in mastnim madežem.Arganovo olje  s svojo visoko vsebnostjo maščobnih kislin, kot so oleinska in linolna kislina,  učinkovito vlaži kožo, ji povrn..
20.68€
Brez DDV:16.95€
Znamka: Lepota in telo
Arganovo olje Medivital 100% naravno hladno stiskano arganovo olje iz Maroka. V simpatični stekleni embalaži s pumpico, da se izognemo polivanju in mastnim madežem. Arganovo olje s svojo visoko vsebnostjo maščobnih kislin, kot so oleinska in linolna kislina, učinkovito vlaži kožo, ji povrne naravn..
9.39€
Brez DDV:7.70€
Znamka: Lepota in telo
Camellia sinensis paketOdkrijte popolno harmonijo lepote in sprostitve s Solimejevim razkošnim darilnim paketom, ki bo navdušil vaše čute in razvajal vašo kožo. Ta edinstveni set združuje tri čudovite izdelke v enem elegantnemi paketu, ustavrjenim z ljubeznijo do narave in skrbjo za vaše dobro počut..
49.00€
Brez DDV:40.16€
Znamka: Lepota in telo
Hibiscus paketOdkrijte popolno harmonijo lepote in sprostitve s Solimejevim razkošnim darilnim paketom, ki bo navdušil vaše čute in razvajal vašo kožo. Ta edinstveni set združunje tri čudovite izdelke v eni elegantni škatli, ustvarjeni z ljubeznijo do narave in skrbjo za vaše dobro počutje.Pričnite ..
49.00€
Brez DDV:40.16€
Mandljevo olje, 200 ml Primerno za uporabo v prehraniHladno stiskano 100 %Bogato z omega 6Sestava olje sladkega mandlja (Prunus dulcis (Mill.) D. A. Webb) 100 %Navodila za uporabo Priporoča se uporaba 1 do 2 žlici kot dodatek k hrani.Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem mestu in zaščiteno pred..
15.08€
Brez DDV:12.36€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)