Meni
Vaša košarica

Moxa in TKM

AKCIJA MOKSA BREZDIMNA 3+1
Aktualno
Znamka: Moxa in TKM
AKCIJA: OB NAKUPU 4 ŠKATEL MOKSSTANE ENA ŠKATLA BREZDIMNIH MOKS SAMO 6,87 EURMetoda moksibustije se svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfno cirkulacijo in pri nekaterih notranjih boleznih, napetosti v trebuhu, bolečine v pasu in nogah, bolečina v trebuhu, kašel..
27.49€
Brez DDV:22.53€
Znamka: Moxa in TKM
ZELIŠČNA GRELNA VREČKAZeliščne grelne vrečke so narejene na osnovi stare kitajske rastlinske mešanice. Ko vrečko vzamemo iz nepredušno zaprte embalaže in pride v stik s kisikom, se aktivira. Razvije prijeten toplotni učinek, ki greje telo do 12 ur. Samogrelna vrečka je brez vonja, tanka in udobna.Za..
1.87€
Brez DDV:1.53€
Znamka: Moxa in TKM
Akupunkturni model moškega telesa, izdelan iz mehke plastike.Akupunkturne točke in meridiani so prikazani v barvah. Napisi akupunkturnih točk so z evropskimi izrazi (črkovne številke).Opis v letaku je v angleščini z ustreznimi kitajskimi oznakami.Model je pritrjen na pravokotno podlago.Višina modela..
39.00€
Brez DDV:31.97€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa v obliki cigareMoksibustija je oblika starodavne toplotne terapije, ki z gretjem stimulira določene točke telesa. Moksibustija je del Tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki pomaga pri čiščenju mraza in vlage (Yin energija) iz telesa. S segrevanjem odpira meridiane in na ta način aktivi..
1.98€
Brez DDV:1.62€
MOKSA - BREZDIMNA, ZAVITEK 5 KOS MOKSA - BREZDIMNA, ZAVITEK 5 KOS
-15 %
Znamka: Moxa in TKM
Brezdimna moxaMetoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri številnih zdravstvenih ali bolezenskih stanjih. Tradicionalno se uporablja za ogrevanje akupunkturnih točk na telesu, s čimer se spodbuja energetski tok in se zmanjšujejo blokade v pretočku qi. Gre za eno od tehnik ki..
7.90€ 9.30€
Brez DDV:6.48€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa škatla za eno moksoNarejena iz bambusovega lesa. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo z varnostno mrežico.Podroben opisMoksanje s škatlico je najbolj udoben in varen način uporabe, saj mokse ni treba ves čas držati v roki. Cigaro zataknete v moksa škatlico , nato pa jo postav..
15.04€
Brez DDV:12.33€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa škatla za eno moksoNarejena iz bambusovega lesa. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo z varnostno mrežico.Podroben opisMoksanje s škatlico je najbolj udoben in varen način uporabe, saj mokse ni treba ves čas držati v roki. Cigaro zataknete v moksa škatlico , nato pa jo postavite na..
10.35€
Brez DDV:8.48€
Znamka: Moxa in TKM
Ušesne semenke na kirurškem traku (v obliki nalepk) VaccariaOpisAurikuloterapija - stimulacija točk na ušesih se je v tradicionalnem zdravilstvu omenjala že pred 2500 leti (Kitajska, Perzija, Stari Egipt, Grčija, Rim). Aurikuloterapija S pritiskom na določene točke na uhljih ugotavljamo stanje organ..
7.52€
Brez DDV:6.16€
PAKET GRELNIH VREČK KANLISHA, 10 KOM
Aktualno
Znamka: Moxa in TKM
ZELIŠČNA GRELNA VREČKA - PAKETZeliščne grelne vrečke so narejene na osnovi stare kitajske rastlinske mešanice. Ko vrečko vzamemo iz nepredušno zaprte embalaže in pride v stik s kisikom, se aktivira. Razvije prijeten toplotni učinek, ki greje telo do 12 ur. Samogrelna vrečka je brez vonja, tanka in u..
17.90€
Brez DDV:14.67€
Znamka: Moxa in TKM
VENTUZE - 4 RAZLIČNE VELIKOSTILahke, trpežne in enostavne za čiščenje.Material: medicisnki silikonBarva: modraNavodila za uporaboVentuze lahko uporabljate za masažo različnih delov telesa, na primer hrbta, nog, rok, trebuha ali obraza.Uporaba ventuz za masažo:Nanesite masažno olje ali kremo na območ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Znamka: Moxa in TKM
Navodila za uporaboZa normalno ušesno  higieno je priporočena uporaba tulcov na 14 dni. V primeru zamašenega ušesa lahko tulce uporabljamo 2 krat na teden, vendar vam hkrati svetujemo posvete pri vašem zdravniku. Za odrasle in otroke od 12. leta starosti.OpozorilaTerapijo izvajajte ob nadzoru o..
4.95€
Brez DDV:4.06€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)