Meni
Vaša košarica

Eterična olja

Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE ČAJEVEC - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izde..
10.94€
Brez DDV:8.97€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE CITRONELA - LIMONSKA TRAVA, 10 mlZA KOZMETIČNO UPORABOSestavinaEterično olje citronele (Cymbopogon Nardus).Navodilo za uporaboRazredčite in po potrebi nanesite na željene predele. Za aromatično kopel dodajte v vodo v kadi. Za masažno ali druge aplikacije na koži previdno razredčite v o..
8.59€
Brez DDV:7.04€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE EVKALIPT - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izd..
10.94€
Brez DDV:8.97€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE GERANIJA, 10 mlZA KOZMETIČNO UPORABOSestavinaEterično olje geranije (Geranium robertianum L.).Navodilo za uporaboRazredčite in po potrebi nanesite na željene predele. Za aromatično kopel dodajte v vodo v kadi. Za masažno ali druge aplikacije na koži previdno razredčite v olju ali kremi..
9.82€
Brez DDV:8.05€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE LIMONA - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdel..
10.94€
Brez DDV:8.97€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE MELISA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboPriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat dnevno. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdelek shranjujte v zaprti embalaži, na hladnem in suhem mestu.Sestavi..
13.68€
Brez DDV:11.21€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE META - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdelek..
10.94€
Brez DDV:8.97€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE ORIGANO - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolniloNavodilo za uporaboPriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdel..
16.42€
Brez DDV:13.46€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE RDEČI BOR - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje rdečega bora (Pinus sylvestris L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z..
9.82€
Brez DDV:8.05€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE ROŽMARIN - Prehransko dopolnilo, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznica..
16.42€
Brez DDV:13.46€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE SIVKA - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdele..
20.52€
Brez DDV:16.82€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE SLADKA POMARANČA - PREHRANSKO DOPOLNILO, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in ..
9.58€
Brez DDV:7.85€
Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)