Meni
Vaša košarica

Eterična olja

ETERIČNO OLJE BERGAMOTKA  SOLIME, 10 ML
-40 %
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE BERGAMOTKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje bergamotke (Citrus bergamia Risso & Poit.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
11.22€ 18.71€
Brez DDV:9.20€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE ČAJEVEC - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izde..
10.09€
Brez DDV:8.27€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE CIPRESA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje ciprese (Cupressus sempervirens  L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v s..
11.33€
Brez DDV:9.29€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE CITRONELA - LIMONSKA TRAVA, 10 mlZA KOZMETIČNO UPORABOSestavinaEterično olje citronele (Cymbopogon Nardus).Navodilo za uporaboRazredčite in po potrebi nanesite na željene predele. Za aromatično kopel dodajte v vodo v kadi. Za masažno ali druge aplikacije na koži previdno razredčite v o..
8.42€
Brez DDV:6.90€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE EVKALIPT - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izd..
9.52€
Brez DDV:7.81€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE GERANIJA, 10 mlZA KOZMETIČNO UPORABOSestavinaEterično olje geranije (Geranium robertianum L.).Navodilo za uporaboRazredčite in po potrebi nanesite na željene predele. Za aromatično kopel dodajte v vodo v kadi. Za masažno ali druge aplikacije na koži previdno razredčite v olju ali kremi..
9.06€
Brez DDV:7.43€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE LIMONA - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdel..
9.52€
Brez DDV:7.81€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE MELISA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje melisa (Melissa officinalis L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ..
11.33€
Brez DDV:9.28€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE META - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdelek..
9.52€
Brez DDV:7.81€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE RDEČI BOR - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje rdečega bora (Pinus sylvestris L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z..
9.64€
Brez DDV:7.90€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE ROŽMARIN - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izd..
14.29€
Brez DDV:11.71€
Znamka: Lepota in telo
ETERIČNO OLJE SIVKA - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdele..
17.86€
Brez DDV:14.64€
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)