Meni
Vaša košarica

Eterična olja

Eterična olja
ETERIČNO OLJE BAZILIKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje bazilike (Ocimum basilicum M.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi..
17.62€
Brez DDV:14.44€
ETERIČNO OLJE BERGAMOTKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje bergamotke (Citrus bergamia Risso & Poit.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
17.62€
Brez DDV:14.44€
ETERIČNO OLJE ČAJEVEC (TEA TREE) - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje čajevec (Melaleuca alternifolia Cheel).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
7.50€
Brez DDV:6.15€
ETERIČNO OLJE CEJLONSKEGA CIMETA - NARAVNA AROMA, 10 mlSestavinaEterično olje cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum Blume).Navodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazit..
8.29€
Brez DDV:6.80€
ETERIČNO OLJE CIPRESA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje ciprese (Cupressus sempervirens  L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v s..
10.37€
Brez DDV:8.50€
ETERIČNO OLJE GERANIJA - NARAVNA AROMA, 10 mlSestavinaEterično olje geranije (Geranium robertianum L.).Navodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z ..
8.29€
Brez DDV:6.80€
ETERIČNO OLJE KLINČKI - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje klinčkov (Eugenia caryophyllata Thumb.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v sti..
7.50€
Brez DDV:6.15€
ETERIČNO OLJE KORIANDER - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje koriander (Coriandrum sativum).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očm..
11.26€
Brez DDV:9.23€
ETERIČNO OLJE MAJARON - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje majaronOpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznicami. &nb..
0.00€
Brez DDV:0.00€
ETERIČNO OLJE MANDARINA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje mandarine (Citrus nobilis Lour.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z o..
9.33€
Brez DDV:7.65€
ETERIČNO OLJE MELISA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje melisa (Melissa officinalis L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ..
10.36€
Brez DDV:8.50€
ETERIČNO OLJE MIRTA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilomSestavinaEterično olje mirte (Myrtus communis L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali slu..
18.65€
Brez DDV:15.29€
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)