Meni
Vaša košarica

Eterična olja

Eterična olja
ETERIČNO OLJE BAZILIKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje bazilike (Ocimum basilicum M.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi..
18.71€
Brez DDV:15.33€
ETERIČNO OLJE BERGAMOTKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje bergamotke (Citrus bergamia Risso & Poit.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
18.71€
Brez DDV:15.33€
ETERIČNO OLJE ČAJEVEC - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izde..
10.09€
Brez DDV:8.27€
ETERIČNO OLJE CEJLONSKEGA CIMETA - NARAVNA AROMA, 10 mlSestavinaEterično olje cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum Blume).Navodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazit..
8.29€
Brez DDV:6.80€
ETERIČNO OLJE CIPRESA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje ciprese (Cupressus sempervirens  L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v s..
11.33€
Brez DDV:9.29€
ETERIČNO OLJE EVKALIPT - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izd..
9.52€
Brez DDV:7.81€
ETERIČNO OLJE GERANIJA, 10 mlZA KOZMETIČNO UPORABOSestavinaEterično olje geranije (Geranium robertianum L.).Navodilo za uporaboRazredčite in po potrebi nanesite na željene predele. Za aromatično kopel dodajte v vodo v kadi. Za masažno ali druge aplikacije na koži previdno razredčite v olju ali kremi..
9.06€
Brez DDV:7.43€
ETERIČNO OLJE KLINČKI - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje klinčkov (Eugenia caryophyllata Thumb.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v sti..
8.82€
Brez DDV:7.23€
ETERIČNO OLJE KORIANDER - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje koriander (Coriandrum sativum).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očm..
13.59€
Brez DDV:11.14€
ETERIČNO OLJE LIMONA - NARAVNA AROMA, 10 mlPrehransko dopolnilo Navodilo za uporabopriporočljivo je zaužiti 1-3 kapljice, največ 3-krat na dan, razpršene na kocki sladkorja ali žlici medu. Ne jemljite čistega izdelka, ampak vedno primerno razredčenega. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Izdel..
9.52€
Brez DDV:7.81€
ETERIČNO OLJE MAJARON - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje majaronOpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznicami. &nb..
10.19€
Brez DDV:8.36€
ETERIČNO OLJE MELISA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje melisa (Melissa officinalis L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ..
11.33€
Brez DDV:9.28€
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)