Meni
Vaša košarica

Eterična olja

Eterična olja
ETERIČNO OLJE BAZILIKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje bazilike (Ocimum basilicum M.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi..
16.76€
Brez DDV:15.31€
ETERIČNO OLJE BERGAMOTKA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje bergamotke (Citrus bergamia Risso & Poit.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
16.76€
Brez DDV:15.31€
ETERIČNO OLJE ČAJEVEC (TEA TREE) - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje čajevec (Melaleuca alternifolia Cheel).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne p..
7.89€
Brez DDV:7.20€
ETERIČNO OLJE CEJLONSKEGA CIMETA - NARAVNA AROMA, 10 mlSestavinaEterično olje cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum Blume).Navodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazit..
7.89€
Brez DDV:7.20€
ETERIČNO OLJE CIPRESA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje ciprese (Cupressus sempervirens  L.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v s..
9.86€
Brez DDV:9.01€
ETERIČNO OLJE EVKALIPT - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje rožmarina (Eucalyptus globulus Labill.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v st..
6.95€
Brez DDV:5.70€
ETERIČNO OLJE GERANIJA - NARAVNA AROMA, 10 mlSestavinaEterično olje geranije (Geranium robertianum L.).Navodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z ..
7.89€
Brez DDV:7.20€
ETERIČNO OLJE KLINČKI - NARAVNA AROMA, 10 ml ETERIČNO OLJE KLINČKI - NARAVNA AROMA, 10 ml
Novo
ETERIČNO OLJE KLINČKI - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje klinčkov (Eugenia caryophyllata Thumb.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v sti..
7.95€
Brez DDV:6.52€
ETERIČNO OLJE KORIANDER - NARAVNA AROMA, 10 ml ETERIČNO OLJE KORIANDER - NARAVNA AROMA, 10 ml
Novo
ETERIČNO OLJE KORIANDER - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje koriander (Coriandrum sativum).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očm..
11.93€
Brez DDV:9.78€
ETERIČNO OLJE LIMONA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje limone (Citrus limon Burm. F).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi al..
7.95€
Brez DDV:6.52€
ETERIČNO OLJE MAJARON- NARAVNA AROMA, 10 ml ETERIČNO OLJE MAJARON- NARAVNA AROMA, 10 ml
Novo
ETERIČNO OLJE MAJARON - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavineEterično olje majaronOpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznicami. &nb..
0.00€
Brez DDV:0.00€
ETERIČNO OLJE MANDARINA - NARAVNA AROMA, 10 mlNavodilo za uporaboKot aromo v minimalnih količinah (po kapljicah) dodajte živilom.SestavinaEterično olje mandarine (Citrus nobilis Lour.).OpozoriloKapljic ne uživajte neposredno. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Pazite, da ne pride v stik z o..
8.87€
Brez DDV:8.10€
Prikazujem 1 do 12 od 24 (2 strani)