Meni
Vaša košarica

Ustna higiena

Zeliščno olje za žvrkljanjeHildegardino ustno olje je naravno ustno negovalno sredstvo, ki je navdihnjeno s starodavno zeliščno medicino in tradicijo svete Hildegard von Bingen, ki je bila znana po svojem znanju o zdravilnih rastlinah in naravnem zdravljenju. To ustno olje je oblikovano za izboljšan..
19.90€
Brez DDV:16.31€
Znamka: Lepota in telo
Naravna ustna vodaS 100% italijanskim kolostrumom in limonoVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votlineZa zaščito vaše ustne votline in zobZmanjšuje nastajanje zobnih oblog in zobnega kamnaPomirja razdraženo tkivoZa takojšnjo in dolgotrajno svežinoPomaga krepiti dlesniPreprečuje in zmanj..
12.24€
Brez DDV:10.03€
Znamka: Lepota in telo
Naravna zobna pastaS 100 % italijanskim kolostrumomVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votline Na osnovi bele gline, zeolita, kolostruma in naravnih oljZa temeljito ustno higienoPomaga krepiti dlesniOhranja naravno belino vaših zobPreprečuje in zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in zobne..
10.04€
Brez DDV:8.23€
Znamka: Lepota in telo
Naravna zobna pasta za ženskeS 100 % italijanskim kolostrumom in žajblomVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votline Na osnovi bele gline, zeolita, kolostruma in naravnih oljZa temeljito ustno higienoPomaga krepiti dlesniOhranja naravno belino vaših zobPreprečuje in zmanjšuje nastajanje ..
10.04€
Brez DDV:8.23€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)