Meni
Vaša košarica

Ustna higiena

Zeliščno olje za žvrkljanjeZa krepitev dlesni (parodontoza, afte,..), za temeljito razstrupljanje telesa in za zmanjšanje števila ustnih bakterij, za odpravo strupov, povezanih z amalgamskimi zalivkami. Uporaba ustnega olja z zelišči zmanjšuje škodljive bakterije v ustni votlini in temeljito razstru..
12.17€
Brez DDV:9.98€
Znamka: Pripomočki
TePe set pripomočkov za nego zob pri zobnem aparatuSet vsebuje:1x ZOBNA ŠČETKA SUPREME - Ta ščetka ima vlakna v dveh nivojih. Daljša vlakna čistijo tudi površine pod žico.1x ZOBNA ŠČETKA COMPACT TUFT - Ščetka s kupolastim čopom je primerna za čiščenje ob nosilcih in dlesnih.1x ZOBNA ŠČETKA ORTHODONT..
20.80€
Brez DDV:17.05€
Naravna ustna vodaS 100% italijanskim kolostrumom in limonoVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votlineZa zaščito vaše ustne votline in zobZmanjšuje nastajanje zobnih oblog in zobnega kamnaPomirja razdraženo tkivoZa takojšnjo in dolgotrajno svežinoPomaga krepiti dlesniPreprečuje in zmanj..
11.33€
Brez DDV:9.29€
Naravna zobna pastaS 100 % italijanskim kolostrumomVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votline Na osnovi bele gline, zeolita, kolostruma in naravnih oljZa temeljito ustno higienoPomaga krepiti dlesniOhranja naravno belino vaših zobPreprečuje in zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in zobne..
9.30€
Brez DDV:7.62€
Naravna zobna pasta za ženskeS 100 % italijanskim kolostrumom in žajblomVisoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votline Na osnovi bele gline, zeolita, kolostruma in naravnih oljZa temeljito ustno higienoPomaga krepiti dlesniOhranja naravno belino vaših zobPreprečuje in zmanjšuje nastajanje ..
9.30€
Brez DDV:7.62€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)