Meni
Vaša košarica

Sirupi & napitki

Sirupi & napitki
Prehransko dopolnilo na osnovi korenine Rodiole, uživamo ob fizični ali duševni izčrpanosti. Idealno za celo družino.Primerno za uporabo Napitek, uživamo v primeru telesne in duševne utrujenosti.Vitalna podpora, naraven in učinkovit odziv na telesni in duševni stres, slabost in teža..
16.41€
Brez DDV:14.99€
Gelevital Junior, Solime, 200 mlVisoko energetsko prehransko dopolnilo, obogateno s svežim kolostrumom in C vitaminom iz acerole.Še posebej priporočamo otrokom in mladostnikom.SestavineMed italijanskega evkaliptusa, koncentrat vodnega izvlečka 1:4*: cvetni prah, propolis, svež kolostrum, acerola (Ma..
18.59€
Brez DDV:16.98€
Sirup Gelevital Senior Solime, 200 mlPrehransko dopolnilo, bogato z antioksidanti in obogateno s papajo. Posebej priporočljivo za zrelo starost, za boj proti utrujenosti in izgubi tonusa zaradi staranja. Spodbuja hitro krepitev spomina ter telesne in duševne energije.SestavineMed italijanskega evkal..
18.59€
Brez DDV:16.98€
Plantago - sirup za kašelj, Solime, 200 ml Plantago - sirup za kašelj, Solime, 200 ml
-20 %
Znamka: Dihalne poti
Expectoral Plantago - naravni sirup za dihalne potiZeliščni sirup je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, konzervansov in umetnih arom.Ob priporočni uporabi prehranskega dopolnila, bo sirup Expectoral plantago prispeval k normalnemu delovanju dihalnih poti.Se..
12.25€ 15.31€
Brez DDV:11.19€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)