Meni
Vaša košarica

Memory prehransko dopolnilo

Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory kapsule Medivital
Memory prehransko dopolnilo
19.74€
Brez DDV: 18.03€

Kapsule Memory so prehransko dopolnilo v kapsulah za boljši spomin in koncentracijo. Vsebujejo pet zelišč, ki vplivajo na krepitev spomina in koncentracije - azijski vodni popnjak (Gotu Kola), ginko, sibirski ginseng, oves in rožmarin.


  • Izboljšuje prekrvavitev
  • Krepi mentalno jasnost in sposobnost koncentracije
  • Veganski izdelek


"Glavna funkcija telesa je nositi možgane.

-Thomas A. Edison

Memory kapsule

Prehransko dopolnilo v kapsulah z azijskim vodnim popnjakom, ginkom in elevterokokom ali sibirskim ginsengom.

Koncentracija in spomin.


Znaki miselne upočasnitve

Glavni znaki, ki kažejo na upadanje miselnih sposobnosti so:

  • slaba koncentracija
  • težave pri spominjanju
  • težave pri pomnenju
  • problemi pri učenju
  • težave pri govoru

Izgubljanje spomina je v primeru nevrodegenerativnih bolezni posledica poškodb, ki so prizadele nevrone, zlasti na tistih možanskih področjih, ki so pomembna za spominjanje (hipokampus).


Ginko je znan po svojih antioksidativnih lastnostih in izboljšanju krvnega obtoka, kar lahko prispeva k boljšemu spominu in kognitivnim funkcijam. Terpenom, ki jih vsebuje, se pripisuje nevromodulatorne lastnosti. V tradicionalni medicini se uporablja že tisočletja.


Azijski vodni popnjak omogoča ohranjanje strukture in tonusa žilnih sten ter spodbuja pravilno periferno cirkulacijo. Dobra cirkulacija zagotavlja ravnovesje celotnega organizma in posledično stanje splošnega počutja. Vsebuje glikozida aziatikozid in madekazozid, ki sta odgovorna za adaptogene lastnosti. 


Ginseng je znan po svojih adaptogenih lastnostih, ki pomagajo telesu, da se bolje spopade s stresom. Vpliva na izboljšanje kognitivnih funkcij in spomina. Vpliva na povečanje energije in vzdržljivosti.


Rožmarin vsebuje antioksidante, ki ščitijo možganske celice pred poškodbami prostih radikalov, kar lahko pozitivno vpliva na spomin in koncentracijo. Lahko izboljša pretok krvi v možganih, kar lahko pomaga izboljšati delovanje možganov in kognitivne funkcije.


Oves podpira zdravje ožilja. Antioksidanti lahko pomagajo zaščititi možganske celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, kar lahko prispeva k izboljšanju spomina. Beta-glukani lahko uravnavajo vnetne procese v telesu, vključno z vnetjem v možganih, kar lahko posredno vpliva na izboljšanje spomina.Sestavine

Rožmarin (Rosmarinus officinalis L.) listi v prahu, oves (Avena sativa L., maltodekstrin) suhi izvleček vršičkov, azijski vodni popnjak (Centella asiatica (L.) Urb., maltodekstrin) suhi izvleček nadzemnih delov, ginko biloba (Ginkgo biloba L., maltodekstrin) suhi izvleček listov, sibirski ginseng (Eleuterococcus senticosus (Rupr. & Maxim) Maxim., maltodekstrin) suhi izvleček korenine, kokosovo olje, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; kapsula: želatina iz tapioke, naravno fermentirana v pululan.


Navodilo za uporabo

Popijte 3 kapsule dnevno, z vodo ali sokom.Opozorila

Če jemljete zdravila, ki vplivajo na strjevanje krvi ali zdravila, ki razgrajujejo krvne strdke, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.  V obdobju nosečnosti in dojenja uživanje izdelka odsvetujemo.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav  življenjski slog.

Količina: 30, 60 g
 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Sestavine

Sestavine za največji dovoljeni dnevni odmerek (3 kapsule):

Rožmarin, listi v prahu 350 mg
Oves, suhi izvleček vršičkov 232 mg
Azijski vodni popnjak, suhi izvleček nadzemnih delov 232 mg
Ginkgo biloba, suhi izvleček listov
titrirano v flavonoidih 3%, kar je
232 mg
6,9 mg
Elevterokok ali sibirski ginseng, suhi izvleček korenine
titrirano v elevterozidih 2%, kar je
116 mg
2,3 mg
Opozorila
Če jemljete zdravila, ki vplivajo na strjevanje krvi ali zdravila, ki razgrajujejo krvne strdke, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. V obdobju nosečnosti in dojenja uživanje izdelka odsvetujemo.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.