Meni
Vaša košarica

Blog

06 Nov Zakaj je majica iz volne in svile prava izbira za vas?
Ana 0 132
Ste že slišali za čudovito majico iz volne in svile, a še oklevate glede nakupa? Morda dvomite v njene edinstvene lastnosti? V tem blogu bomo raziskali številne prednosti te naravne tkanine, ki je na voljo v naši spletni trgovini. Zakaj izbrati majico iz volne in svile? Majica iz volne in svile zdru..
02 Oct Menopavza? Brez skrbi: naravne rešitve za ženske težave
Ana 0 123
Menopavza, to naravno obdobje v življenju vsake ženske, prinaša s seboj tako fizične kot čustvene izzive. Hormonske spremembe lahko vodijo do simptomov, kot so vročinski oblivi, nočno potenje, nespečnost, razdražljivost in še več. Kljub temu pa menopavza ni nekaj, česar bi se morale bati. Obstajajo ..
31 Jul Potovalna lekarna
Miriam 0 238
ŽULJI, OPEKLINE IN PREBAVNE MOTNJEZ MEDIVITALOVO POTOVALNO LEKARNO VARNO NA POTPoletje je čas potovanj, počitnic, izletov in športnih aktivnosti. Ko se odpravljate na pot, želite biti dobro pripravljeni na morebitne nevšečnosti. Prostor v kovčku ali nahrbtniku imate omejen, zato je pomembno, da ga p..
03 Mar Nasveti za intimno nego, ki jih mora poznati vsaka ženska
0 376
Pogosto še vedno prihaja do zadržkov, ko je govora o intimni negi. Preberite si naš blog, kjer podiramo tabuje in vam podajamo podrobne informacije o tej temi. Kako poskrbeti za kvalitetno intimno higieno, na kaj paziti in kako izbirati primerne produkte so vprašanja, na katera bomo odgovorili v nad..
07 Feb Vse, kar morate vedeti o čajih in zeliščih
0 583
Čaje in zeliščne poparke ljudje že stoletja uživajo po vsem svetu. Nekatera zelišča, kot na primer pegasti badelj, ginko, kurkuma in žajbelj so že od nekdaj poznani zaradi svojih zdravilnih in blagodejnih učinkov. Od kod prihaja pitje čajev? Čaj naj bi na Kitajskem poznali že 2700 let pred našim šte..
20 Jan Žvrkljanje olja za ustno higieno in detox
0 657
Žvrkljanje olja se že stoletja izvaja za ohranjanje in izboljšanje ustnega zdravja in higiene. Preberite več o izvoru te prakse in se seznanite s postopki in razlogi za žvrkljanje olja. Večina od nas najbrž še nikoli ni slišala za žvrkljanje olja za ustno higieno, vendar je ta praksa v svetu prisotn..
29 Dec Najboljši zeliščni čaji, ki ne smejo manjkati v vaši shrambi
0 406
Čaji so nedvomno ena najlepših stvari hladnih mesecev. Preverite, kateri so tisti zeliščni čaji, ki so odlični po okusu, obenem pa preprečujejo in lajšajo številne zdravstvene težave.Bližajo se hladni dnevi, takrat pa še toliko bolj prijajo topli napitki. Čaj  je nedvomno odličen za razvajanje brbon..
27 Dec 8 prehranskih dopolnil, primernih za vsakogar!
0 385
Razkrivamo, kdaj je smiselno poseči po prehranskih dopolnilih za zdravje in lepoto, kateri so primerni za vsakogar ter kako podpirajo delovanje telesa in poskrbijo za boljše počutje. Hiter tempo življenja lahko načne naše zdravje, zato je pomembno, da se uravnoteženo prehranjujemo in poznamo delovan..
14 Oct Naravna kozmetika
aljaz 0 646
Ljudje vsakodnevno uporabimo veliko raznolikih kozmetičnih izdelkov za umivanje, nego kože, las, ustne votline ali za lepotičenje in odišavljanje. Če izdelki, ki jih uporabljamo, niso naravni, je naše telo izpostavljeno številnim kemikalijam, dolgoročna izpostavljenost pa vpliva na delovanje našega ..
15 Sep Aloe Vera - Razbremeni in očisti telo
0 1189
Aloe vera je zdravilna rastlina iz družine zlatokorenovk (Asphodelaceae). Je rozetasta brezstebelna rastlina, ima približno 20 mesnatih, debelih listov, dolgih okrog 50 cm. Na robu in na spodnji strani imajo listi bodice. Socvetje je visoko 60-90 cm, z belimi listi cvetnega venca in rumeno rdečimi c..
07 Sep Vse o prehranskih dopolnilih
0 2176
Kaj so prehranska dopolnila? Prehranska dopolnila so živila, ki dopolnjujejo vsakodnevno prehrano posameznika. So koncentrirani viri hranil ali drugih snovi s hranilnim ali fiziološkim učinkom. Na trgu jih najdemo v obliki tablet, kapsul, v kapalnih stekleničkah, vrečkah, steklenicah in drugih pakir..
22 Jul Izjemna moč njivske preslice
0 4889
Njivska preslica (lat. Equisetum arvense) je zelnata trajnica. Njena tradicionalna uporaba kot zeliščno zdravilo je dokumentirana v več priročnikih fitoterapije in je priljubljena v komplementarni medicini, zlasti v antropozofski medicini. Med raznimi vrstami tega rodu je le njivska preslica uvrščen..
Prikazujem 1 do 12 od 36 (3 strani)