Meni
Vaša košarica

Blog

26 Apr Izbira faktorja sončne kreme
aljaz 0 48
VEŠ KATERI JE TVOJ FAKTOR KREME ZA SONČENJE? Da ne boš spet rdeča kot paprika, ti svetujem glede zaščite med uživanjem na soncu. Svetujem ti uporabo Solime sončnih krem. Zakaj?Ker kreme vsebujejo visoko kvalitetne aktivne sestavine: smilj in kolostrum. Smilj je tista mediteranska rožica, ki vlaži tv..
08 Jan Kaj je zgaga oz. refluks?
0 284
Kaj je zgaga oz. refluks? Zgaga je splošno ime za gastroezofagealni refluks. Gre za težavo, ki jo povzroča nekontrolirano in prekomerno zatekanje želodčne vsebine v požiralnik. Zakaj moramo ob refluksu ukrepati? Kislina, ki iz želodca prehaja v požiralnik, je sicer pogosta težava, ki pa je kljub tem..
25 Nov Lastnosti in koristi ricinusovega olja
aljaz 0 979
VSE, KAR MORATE VEDETI O RICINUSOVEM OLJU  Rastlina ricinus ali kloščevec (Ricinus communis) prevladuje v tropskem in zmerno tropskem podnebju in izvira iz Afrike in Indije. Raste na različnih tleh, če so globoka in imajo ustrezno drenažo vode. Raste hitro in z malo nege. Lahko se goji tudi pri nas,..
09 Apr Arganovo olje - tekoče zlato
aljaz 0 1961
Olje, prepojeno s soncem – arganovo olje  Kje pridobivajo arganovo olje? Arganovo drevo (Argania Spinosa) raste v jugozahodnem delu Maroka. Uspeva na zelo omejenem območju, v polpuščavi z malo padavinami, ki na vzhodu meji na puščavo Saharo, na severu pa na gorovje Atlas. Iz njegovih sadežev se s hl..
08 Mar Preobčutljivost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 1055
OBČUTLJIVOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile, kot so občutek neodvisnosti pri lastnih odločitvah in dejanjih, umirjenost in vedrina v konfliktnih situacijah, odločnost pri ukrepanju.Modra je barva umirjenosti, miru, neskončnosti in sprostitve.Bach 1 - REPIK (Agrimony)mir, v..
26 Nov Zeolit - lastnosti in uporaba
aljaz 0 16782
Zeolit  Kaj je zeolit?  Zeolit je mineral vulkanskega izvora. Nastal je pred milijoni let, in sicer na območjih, kjer je prišlo do stika med razbeljeno lavo in morsko vodo. Lastnosti zeolita  Kemijske raziskave na področju trdih snovi so razkrile pomembne podatke o strukturi in lastnostih zeolita.  ..
23 Oct Moksa, moxa ali mokša?
0 8171
Kaj je moksa, kako jo uporabljamo in kakšne so koristi uporabe? Kaj je moksa terapija? Moksa terapija ali moksibustija je oblika grelne terapije, ki jo izvajamo tako, da posušeno pelinovo zelišče – mokso prižgemo in grejemo določene predele ali akupunkturne točke nad kožo.  Moxa terapija se uporablj..
02 Oct Vitamin D - sončni vitamin
aljaz 0 1352
Kaj je vitamin D?O vitaminu D se pred leti še ni govorilo. Znanstveniki so ga klasificirali med vitamine, vendar to v resnici ni. Je prohormon, ki se v ledvicah pretvori v hormone. Vitaminov človeško telo ne more proizvajati, vitamin D pa se v telesu proizvaja med izpostavljanjem sončnim žarkom. D v..
10 Sep Osamljenost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 1042
OSAMLJENOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prikličejo pozitivne sile, kot so modrost, prizanesljivost, mir in užitek pri poslušanju bližnjega.Zelena barva je barva narave in podarja ravnovesje, umirjenost, sprostitev. Prinaša večjo odprtost do sočloveka, sposobnost samoopazovanja in prožne misli...
21 Aug Kaj imata skupnega CHANEL NO.5 in Solime Protego sprej proti komarjem?
aljaz 0 807
V zadnjih letih se ljudje vedno bolj zavedamo, kako nevarno je kopičenje strupov v telesu. Pogosto niti ne pomislimo, kako so nekateri izdelki lahko nevarni za naše zdravje. Zato moramo biti pri izbiri krem za telo, zobnih past, repelentov in vseh drugih izdelkov, ki jih nanašamo neposredno na kožo ..
18 Aug Otopelost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 1306
OTOPELOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prebudijo pozitivne sile, kot so razumevanje resničnosti, zanimanje za dogajanje in užitke v življenju, fizična in duševna regeneracija, umirjenost in duhovna moč.Rumena barva je najsvetlejša in predstavlja sonce, dan, pozitivnost. Blaži nezadovoljstvo, po..
12 Jun Dvom - Bachovi izvlečki
aljaz 0 1456
DVOM - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile, kot so iskanje lastnega jaza, odločnost, stabilnost, samozavedanje, vztrajnost pri odkrivanju sebe in svoje življenske poti.Oranžna barva greje, a ne peče. Je barva, ki podarja konstantno energijo, ki je ključnega pomena pri odpravljanj..
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)