Meni
Vaša košarica

Blog

03 Mar Nasveti za intimno nego, ki jih mora poznati vsaka ženska
0 155
Pogosto še vedno prihaja do zadržkov, ko je govora o intimni negi. Preberite si naš blog, kjer podiramo tabuje in vam podajamo podrobne informacije o tej temi. Kako poskrbeti za kvalitetno intimno higieno, na kaj paziti in kako izbirati primerne produkte so vprašanja, na katera bomo odgovorili v nad..
07 Feb Vse, kar morate vedeti o čajih in zeliščih
0 357
Čaje in zeliščne poparke ljudje že stoletja uživajo po vsem svetu. Nekatera zelišča, kot na primer pegasti badelj, ginko, kurkuma in žajbelj so že od nekdaj poznani zaradi svojih zdravilnih in blagodejnih učinkov. Od kod prihaja pitje čajev? Čaj naj bi na Kitajskem poznali že 2700 let pred našim šte..
20 Jan Žvrkljanje olja za ustno higieno in detox
0 466
Žvrkljanje olja se že stoletja izvaja za ohranjanje in izboljšanje ustnega zdravja in higiene. Preberite več o izvoru te prakse in se seznanite s postopki in razlogi za žvrkljanje olja. Večina od nas najbrž še nikoli ni slišala za žvrkljanje olja za ustno higieno, vendar je ta praksa v svetu prisotn..
29 Dec Najboljši zeliščni čaji, ki ne smejo manjkati v vaši shrambi
0 258
Čaji so nedvomno ena najlepših stvari hladnih mesecev. Preverite, kateri so tisti zeliščni čaji, ki so odlični po okusu, obenem pa preprečujejo in lajšajo številne zdravstvene težave.Bližajo se hladni dnevi, takrat pa še toliko bolj prijajo topli napitki. Čaj  je nedvomno odličen za razvajanje brbon..
27 Dec 8 prehranskih dopolnil, primernih za vsakogar!
0 206
Razkrivamo, kdaj je smiselno poseči po prehranskih dopolnilih za zdravje in lepoto, kateri so primerni za vsakogar ter kako podpirajo delovanje telesa in poskrbijo za boljše počutje. Hiter tempo življenja lahko načne naše zdravje, zato je pomembno, da se uravnoteženo prehranjujemo in poznamo delovan..
14 Oct Naravna kozmetika
aljaz 0 349
Ljudje vsakodnevno uporabimo veliko raznolikih kozmetičnih izdelkov za umivanje, nego kože, las, ustne votline ali za lepotičenje in odišavljanje. Če izdelki, ki jih uporabljamo, niso naravni, je naše telo izpostavljeno številnim kemikalijam, dolgoročna izpostavljenost pa vpliva na delovanje našega ..
15 Sep Aloe Vera - Razbremeni in očisti telo
0 643
Aloe vera je zdravilna rastlina iz družine zlatokorenovk (Asphodelaceae). Je rozetasta brezstebelna rastlina, ima približno 20 mesnatih, debelih listov, dolgih okrog 50 cm. Na robu in na spodnji strani imajo listi bodice. Socvetje je visoko 60-90 cm, z belimi listi cvetnega venca in rumeno rdečimi c..
07 Sep Vse o prehranskih dopolnilih
0 1686
Kaj so prehranska dopolnila? Prehranska dopolnila so živila, ki dopolnjujejo vsakodnevno prehrano posameznika. So koncentrirani viri hranil ali drugih snovi s hranilnim ali fiziološkim učinkom. Na trgu jih najdemo v obliki tablet, kapsul, v kapalnih stekleničkah, vrečkah, steklenicah in drugih pakir..
22 Jul Izjemna moč njivske preslice
0 2049
Njivska preslica (lat. Equisetum arvense) je zelnata trajnica. Njena tradicionalna uporaba kot zeliščno zdravilo je dokumentirana v več priročnikih fitoterapije in je priljubljena v komplementarni medicini, zlasti v antropozofski medicini. Med raznimi vrstami tega rodu je le njivska preslica uvrščen..
01 Jul Špela Kern, profesionalna cestna kolesarka
aljaz 0 470
Špela se je odpravila v Alžirijo, v mesto Oran, kjer med 25. junijem in 5. julijem potekajosredozemske igre. Na igrah se za medalje poteguje 138 slovenskih športnikov inšportnic, ki bodo tekmovali v 21 panogah. Poleg kolesarstva se bodo na sredozemskih igrahšportniki borili v 23 športih (atletika, b..
15 Jun Zaščitite se pred sončnimi opeklinami
0 172
Ste vedeli, da bi se morala krema za sončenje praviloma uporabljati vse leto? S tem se lahko zaščitite pred nastankom kožnega raka, obenem pa preprečite prehitro staranje kože. Preverite, zakaj je zaščita pred soncem tako zelo pomembna, kako se ustrezno zaščititi, na kaj morate biti pozorni in kako ..
26 Apr Izbira faktorja sončne kreme
aljaz 0 355
VEŠ KATERI JE TVOJ FAKTOR KREME ZA SONČENJE? Da ne boš spet rdeča kot paprika, ti svetujem glede zaščite med uživanjem na soncu. Svetujem ti uporabo Solime sončnih krem. Zakaj?Ker kreme vsebujejo visoko kvalitetne aktivne sestavine: smilj in kolostrum. Smilj je tista mediteranska rožica, ki vlaži tv..
Prikazujem 1 do 12 od 33 (3 strani)