Meni
Vaša košarica

Blog

09 Apr Arganovo olje - tekoče zlato
aljaz 0 470
Olje, prepojeno s soncem – arganovo olje  Kje pridobivajo arganovo olje? Arganovo drevo (Argania Spinosa) raste v jugozahodnem delu Maroka. Uspeva na zelo omejenem območju, v polpuščavi z malo padavinami, ki na vzhodu meji na puščavo Saharo, na severu pa na gorovje Atlas. Iz njegovih sadežev se s hl..
08 Mar Preobčutljivost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 653
OBČUTLJIVOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile, kot so občutek neodvisnosti pri lastnih odločitvah in dejanjih, umirjenost in vedrina v konfliktnih situacijah, odločnost pri ukrepanju.Modra je barva umirjenosti, miru, neskončnosti in sprostitve.Bach 1 - REPIK (Agrimony)mir, v..
26 Nov Zeolit - lastnosti in uporaba
aljaz 0 8446
Zeolit  Kaj je zeolit?  Zeolit je mineral vulkanskega izvora. Nastal je pred milijoni let, in sicer na območjih, kjer je prišlo do stika med razbeljeno lavo in morsko vodo. Lastnosti zeolita  Kemijske raziskave na področju trdih snovi so razkrile pomembne podatke o strukturi in lastnostih zeolita.  ..
23 Oct Moksa, moxa ali mokša?
0 4227
Kaj je moksa, kako jo uporabljamo in kakšne so koristi uporabe? Kaj je moksa terapija? Moksa terapija ali moksibustija je oblika grelne terapije, ki jo izvajamo tako, da posušeno pelinovo zelišče – mokso prižgemo in grejemo določene predele ali akupunkturne točke nad kožo.  Moxa terapija se uporablj..
02 Oct Vitamin D - sončni vitamin
aljaz 0 1078
Kaj je vitamin D?O vitaminu D se pred leti še ni govorilo. Znanstveniki so ga klasificirali med vitamine, vendar to v resnici ni. Je prohormon, ki se v ledvicah pretvori v hormone. Vitaminov človeško telo ne more proizvajati, vitamin D pa se v telesu proizvaja med izpostavljanjem sončnim žarkom. D v..
10 Sep Osamljenost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 795
OSAMLJENOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prikličejo pozitivne sile, kot so modrost, prizanesljivost, mir in užitek pri poslušanju bližnjega.Zelena barva je barva narave in podarja ravnovesje, umirjenost, sprostitev. Prinaša večjo odprtost do sočloveka, sposobnost samoopazovanja in prožne misli...
21 Aug Kaj imata skupnega CHANEL NO.5 in Solime Protego sprej proti komarjem?
aljaz 0 592
V zadnjih letih se ljudje vedno bolj zavedamo, kako nevarno je kopičenje strupov v telesu. Pogosto niti ne pomislimo, kako so nekateri izdelki lahko nevarni za naše zdravje. Zato moramo biti pri izbiri krem za telo, zobnih past, repelentov in vseh drugih izdelkov, ki jih nanašamo neposredno na kožo ..
18 Aug Otopelost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 978
OTOPELOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prebudijo pozitivne sile, kot so razumevanje resničnosti, zanimanje za dogajanje in užitke v življenju, fizična in duševna regeneracija, umirjenost in duhovna moč.Rumena barva je najsvetlejša in predstavlja sonce, dan, pozitivnost. Blaži nezadovoljstvo, po..
30 Jun Zaščita pred soncem
0 937
Kako izbrati primerno zaščito za vašo kožo? Oznaka zaščite za kožo SPF ali zaščitni faktor Nizka zaščita do 15 Srednja zaščita od 15 do 30 Visoka zaščita od 30 do 50 Zelo visoka zaščita 50+ Izbirate lahko med zaščitnimi faktorji z nizkim, srednjim, visokim in zelo visokim zaščitnim delovanjem: 1.   ..
12 Jun Dvom - Bachovi izvlečki
aljaz 0 1007
DVOM - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile, kot so iskanje lastnega jaza, odločnost, stabilnost, samozavedanje, vztrajnost pri odkrivanju sebe in svoje življenske poti.Oranžna barva greje, a ne peče. Je barva, ki podarja konstantno energijo, ki je ključnega pomena pri odpravljanj..
11 Jun Strah - Bachovi izvlečki
aljaz 0 2209
STRAH - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile (pogum, umirjenost, duševno ravnovesje), povečajo samozaupanje in vero v življenje. Rdeča barva je barva krvi, srca, mišic. Spodbudi aktivnost, strasti in nasprotujoča si čustva.Bach 26 - POPON (Rock Rose)umirjenost in samoobvladovanjeD..
09 Jun Kolostrum, čudež narave
0 2099
KAJ JE KOLOSTRUM?Je prva tekočina, ki jo pri sesalcih izloča mlečna žleza. Pojavi se takoj po porodu in v prvih urah dojenja. Kot prvo živilo sesalca je ključnega pomena za razvoj imunskega in endokrinega sistema (sistem žlez z notranjim izločanjem).Roberto Solime, eden največjih fitoterapevtov vseh..
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)