Meni
Vaša košarica

Blog

26 Nov Zeolit - lastnosti in uporaba
aljaz 0 703
Zeolit  Kaj je zeolit?  Zeolit je mineral vulkanskega izvora. Nastal je pred milijoni let, in sicer na območjih, kjer je prišlo do stika med razbeljeno lavo in morsko vodo. Lastnosti zeolita  Kemijske raziskave na področju trdih snovi so razkrile pomembne podatke o strukturi in lastnostih zeolita.  ..
23 Oct Moksa, moxa ali mokša?
0 866
Kaj je moksa, kako jo uporabljamo in kakšne so koristi uporabe? Kaj je moksa terapija? Moksa terapija ali moksibustija je oblika grelne terapije, ki jo izvajamo tako, da posušeno pelinovo zelišče – mokso prižgemo in grejemo določene predele ali akupunkturne točke nad kožo.  Moxa terapija se uporablj..
02 Oct Vitamin D - sončni vitamin
aljaz 0 588
Kaj je vitamin D?O vitaminu D se pred leti še ni govorilo. Znanstveniki so ga klasificirali med vitamine, vendar to v resnici ni. Je prohormon, ki se v ledvicah pretvori v hormone. Vitaminov človeško telo ne more proizvajati, vitamin D pa se v telesu proizvaja med izpostavljanjem sončnim žarkom. D v..
10 Sep Osamljenost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 323
OSAMLJENOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prikličejo pozitivne sile, kot so modrost, prizanesljivost, mir in užitek pri poslušanju bližnjega.Zelena barva je barva narave in podarja ravnovesje, umirjenost, sprostitev. Prinaša večjo odprtost do sočloveka, sposobnost samoopazovanja in prožne misli...
21 Aug Kaj imata skupnega CHANEL NO.5 in Solime Protego sprej proti komarjem?
aljaz 0 328
V zadnjih letih se ljudje vedno bolj zavedamo, kako nevarno je kopičenje strupov v telesu. Pogosto niti ne pomislimo, kako so nekateri izdelki lahko nevarni za naše zdravje. Zato moramo biti pri izbiri krem za telo, zobnih past, repelentov in vseh drugih izdelkov, ki jih nanašamo neposredno na kožo ..
18 Aug Otopelost - Bachovi izvlečki
aljaz 0 342
OTOPELOST - Bachove kapljice Izvlečki v nas prebudijo pozitivne sile, kot so razumevanje resničnosti, zanimanje za dogajanje in užitke v življenju, fizična in duševna regeneracija, umirjenost in duhovna moč.Rumena barva je najsvetlejša in predstavlja sonce, dan, pozitivnost. Blaži nezadovoljstvo, po..
30 Jun Zaščita pred soncem
0 524
Kako izbrati primerno zaščito za vašo kožo? Oznaka zaščite za kožo SPF ali zaščitni faktor Nizka zaščita do 15 Srednja zaščita od 15 do 30 Visoka zaščita od 30 do 50 Zelo visoka zaščita 50+ Izbirate lahko med zaščitnimi faktorji z nizkim, srednjim, visokim in zelo visokim zaščitnim delovanjem: 1.   ..
12 Jun Dvom - Bachovi izvlečki
aljaz 0 426
DVOM - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile, kot so iskanje lastnega jaza, odločnost, stabilnost, samozavedanje, vztrajnost pri odkrivanju sebe in svoje življenske poti.Oranžna barva greje, a ne peče. Je barva, ki podarja konstantno energijo, ki je ključnega pomena pri odpravljanj..
11 Jun Strah - Bachovi izvlečki
aljaz 0 766
STRAH - Bachove kapljice Izvlečki v nas okrepijo pozitivne sile (pogum, umirjenost, duševno ravnovesje), povečajo samozaupanje in vero v življenje. Rdeča barva je barva krvi, srca, mišic. Spodbudi aktivnost, strasti in nasprotujoča si čustva.Bach 26 - POPON (Rock Rose)umirjenost in samoobvladovanjeD..
09 Jun Kolostrum, čudež narave
0 1316
KAJ JE KOLOSTRUM?Je prva tekočina, ki jo pri sesalcih izloča mlečna žleza. Pojavi se takoj po porodu in v prvih urah dojenja. Kot prvo živilo sesalca je ključnega pomena za razvoj imunskega in endokrinega sistema (sistem žlez z notranjim izločanjem).Roberto Solime, eden največjih fitoterapevtov vseh..
05 Jun Bachova cvetna terapija
0 8529
KAJ JE BACHOVA CVETNA TERAPIJA?Cvetno terapijo, znano tudi kot floriterapija, so uporabljali budisti že stoletja. Dr. Bach, angleški zdravnik, je v letih 1920 do 1930, opredelil 38 cvetnih esenc za samozdravljenje. Bachove cvetne esence delujejo neposredno na čustveni in mentalni ravni.  Cilj Bachov..
08 Apr Naravna pomoč v času krize
0 191
V ZDA je v času epidemije COVID19 prodaja vitaminov in drugih naravnih pripravkov za krepitev imunskega sistema poletela v nebo.Ob dejstvu, da ni cepiva in ni kliničnih dokazov o uspešnosti nekaterih zdravil, ki se jih omenja kot potencialno uporabna, so se ljudje množično obrnili na pomoč k narav..
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)