Meni
Vaša košarica

Desmodium, Solime, 50 ml

Desmodium, Solime, 50 ml IZVLEČKI
Desmodium, Solime, 50 ml IZVLEČKI
Desmodium, Solime, 50 ml IZVLEČKI
Desmodium, Solime, 50 ml IZVLEČKI
Desmodium, Solime, 50 ml
16.89€
Brez DDV: 15.43€
  • Zaloga: Na zalogi

Desmodium

Brealkoholni koncentrirani tekoči izvleček
Prehransko dopolnilo v tekoči obliki

Sestavine

Glicerin; koncentriran vodni izvleček 1:4* desmodium (Desmodium Adscendes Sw. D.C.) listi; glicerin; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.
*razmerje izvleček/droga

Količina: 50 ml

Navodila za uporabo

Pred uporabo pretresite. Priporočamo uživanje 15/20 kapljic, razredčenih v vodi ali soku, največ trikrat dnevno. 

Hraniti doboro zprto, na suhem in hladnem mestu.

Opozorila

Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.  Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Priporočene količine dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Za uživanje prehranskega dopolnila v obdobju nosečnosti in dojenja se posvetuje s svojim zdravnikom.               

Sestavine
Glicerin; koncentriran vodni izvleček 1:4* desmodium (Desmodium Adscendes Sw. D.C.) listi; glicerin; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat. *razmerje izvleček/droga
Opozorila
Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite dobro zaprto, nedosegljivo otrokom. Priporočene količine dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Za uživanje prehranskega dopolnila v obdobju nosečnosti in dojenja se posvetuje s svojim zdravnikom.