Meni
Vaša košarica

Čaj Donna Piu Solime, 250 g

Čaj Donna Piu Solime, 250 g
Čaj Donna Piu Solime, 250 g
20.43€
Brez DDV: 18.66€
  • Zaloga: Na zalogi

Čaj z žajbljem, rmanom, navadno konopljiko, pasijonko in medeno deteljo.

Menopavza.

Naravno prehransko dopolnilo.

Čaj pripravimo kot prevretek.

Sestavine

Alfa alfa (Medicago sativa L.) nadzemni deli, žajbelj (Salvia officinalis L.) list, navadni rman (Achillea millefolium L.) cvetoči nadzemni deli, navadna konopljika (Vitex Agnus-castus L.) plod, oves (Avena sativa L.) vršički, pasijonka (Passiflora incarnata L.) nadzemni del, navadna medena detelja (Melilotus officinalis Pallas) cvetoči nadzemni del, sivka (Lavanda officinalis Chaix) cvet.

Sestavine in količina največjega priporočenega dnevnega odmerka (7 g):

Alfa alfa, nadzemni deli      …          1400 mg

Žajbelj, list                        …          1050 mg

Navadni rman, cvetoči deli ..            1050 mg

Navadna konopljika                        1050 mg

Oves, vršički                                    700 mg

Pasijonka, nadzemni del                    700 mg

Navadna medena detelja, cvetoči del  700 mg

Sivka, cvet                                       350 mg

Navodilo za uporabo

Zamešajte 7 g pripravka (kar je približno dve žlici) v pol litra hladne vode. Zavrite in pustite vreti 5 minut. Ohladite, sladkajte (najbolje z medom) in pijte po požirkih zjutraj in zvečer.

Opozorila

Uživanje čaja ni priporočljivo v času nosečnosti in dojenja. Hranite izven dosega otrok. Priporočene količine dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja.

Zaužijete le precejeno tekočino. Usedlino zavrzite.


 Solimejevi čaji so pakirani v kontrolirani atmosferi.

Kaj je kontroliranana atmosfera?

V živilski industriji se pojavlja pritisk za zmanjšanje uporabe umetnih dodatkov v sadju in zelenjavi. Za to se izvajajo izboljšave embalaže in metod pakiranja, kar je izziv, saj vsak tip hrane zahteva svojo optimalno plinsko mešanico. To umetno mešanico plinov, ki se uporablja za skladiščenje ali embalažo, imenujemo kontrolirana atmosfera (KA). Ta postopek podaljšuje rok uporabnosti pakiranih živil in hkrati ohranja kakovost. Želja pri razvoju tega postopka je bila nadomestiti grobe kemične postopke (kot so E-dodatki) z novo tehnologijo, ki bi hkrati omogočala daljše roke uporabnosti, ohranjala kakovost, barvo in vonj - brez škodljivih aditivov.

V parkiranju v KA se zrak, ki ga dihamo (sestavljen iz 21% kisika, 0,038% ogljikovega dioksida in 78% dušika), spremeni v umetno mešanico plinov, ki se uporabi za skladiščenje ali embalažo. Količina kisika se zmanjša na 0-5%, medtem ko se koncentracija ogljikovega dioksida poveča na 3-10%, dodaja se tudi inertni dušik. Takšna mešanica plinov preprečuje rast bakterij in plesni.

Kako deluje kontrolirana atmosfera?

KA ohranja svežino, barvo in zmanjšuje kislost hrane zaradi pomanjkanja oksidacije. Višja koncentracija ogljikovega dioksida preprečuje gnitje rastlinskih tkiv.

Prava kombinacija pakirnih plinov in ustrezne embalaže sta ključni za ohranjanje hrane.

KA je uporabna tehnologija v živilski industriji, ki lahko ohranja svežino in kakovost pakiranih živil. Vpliva na rok uporabnosti, videz in hranilno vrednost hrane.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Sestavine

Sestavine za največji dovoljeni dnevni odmerek (7 g):

Alfa alfa, nadzemni deli 1400 mg
Žajbelj, listi 1050 mg
Navadni rman, nadzemni deli 1050 mg
Navadna konopljika, plod 1050 mg
Oves, vršički 700 mg
Pasijonka, nadzemni deli 700 mg
Navadna medena detelja, nadzemni deli 700 mg
Sivka, cvet 350 mg
Opozorila
Uživanje prehranskega dopolnila ni priporočljivo v času nosečnosti ali dojenja. Hranite izven dosega otrok. Priporočene količine dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zaužijete le precejeno tekočino. Usedlino zavrzite.