Meni
Vaša košarica

Koncentrat za sklepe

Silicij - tkiva - RKO - regeneracija - sklepi
Silicij - tkiva - RKO - regeneracija - sklepi
Silicij - tkiva - RKO - regeneracija - sklepi
Silicij - tkiva - RKO - regeneracija - sklepi
Koncentrat za sklepe
28.16€
Brez DDV: 25.72€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Z vražjim krempljem za zaščito in obnovo sklepov in hrustanca
  • Za športne poškodbe in za starostnike
  • Bogat s silicijem in drugimi minerali


KONCENTRAT ZA SKLEPE

Prehransko dopolnilo na osnovi vražjega kremplja v tekoči obliki


Izredna formula izbranih zelišč z vražjim krempljem, koprivo in njivsko preslico, bogato z organiskim silicijem, ki podpria fiziološko integriteto in funkcijo sklepov.

Naravne učinkovine na osnovi rastlin, ki jih skrbno izberejo in odmerijo strokovjanki podjetaja Solime, bloagodejno delujejo na kosti, sklepe in kite, saj pomagajo ohranjati strukturo vezivnega in hurstančnega tkiva.Sestavine

vodni izvleček 1:1 iz: vražji krempelj (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC.) koren, mačji krempelj (Uncaria tomentosa (Willd. Ex Schult.) DC.) korenina, velika kopriva (Urtica dioica L.) list, njivska preslica (Equisetum arvense L.) nadzemni deli, ribez (Ribes nigrum L.) list, brestovolistni oslad (Filipendula ulmaria (L.) Maxim) list, stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) list; sredstvo za povečanje kislosti: citronska kislina; sredstvo za zgoščevanje: natrijev alginat; konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

*razmerje droga


Navodilo za uporabo

Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo, da zaužijete 10 ml izdelka, razpršenega v kozarcu vode, največ dvakrat dnevno. Enako količino (20 ml) izdelka lahko po želji razpršite v litru in pol vode in po požirkih pijete čez dan.


Opozorila

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Ne uživaje v času nosečnosti in dojenja. Če jemljete zdravila, ki vplivajo na strjevanje krvi ali zdravila, ki razgrajujejo krvne strdke, se pred uporabo tega izdelka posvetuje s svojim zdravnikom. Uživanje izdelka odsvetujemo otrokom in mladostnikom.

Izdelek hranite tesno zprt v hladnem in suhem prostoru.


Količina: 500 mlNapišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Sestavine

Sestavine za največji dovoljeni dnevni odmerek (20 ml):

*v.i. = vodni izvleček

Vražji krempelj koren v.i.* 7912 mg
Mačji krempelj korenina v.i. 3164 mg
Velika kopriva listi v.i. 1978 mg
Njivska preslica nadzemni deli v.i. 1978 mg
Ribez list v.i. 1978 mg
Brestovolistni oslad list v.i. 1978 mg
Stevia v.i. 792 mg
Opozorila

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Ne uživaje v času nosečnosti in dojenja. Če jemljete zdravila, ki vplivajo na strjevanje krvi ali zdravila, ki razgrajujejo krvne strdke, se pred uporabo tega izdelka posvetuje s svojim zdravnikom. Uživanje izdelka odsvetujemo otrokom in mladostnikom. Izdelek hranite tesno zprt v hladnem in suhem prostoru.