Meni
Vaša košarica

Šampon propolis za čiščenje in osvežitev, Solime, 250 ml

Šampon proti prhljaju Solime
Šampon propolis za čiščenje in osvežitev, Solime, 250 ml
17.12€
Brez DDV: 14.03€
  • Zaloga: Na zalogi

Šampon propolis


Čiščenje in osvežitev


Lastnosti

- Propolis ima močne čistilne lastnosti in prispeva k odstranjevanju prhljaja,

- prisotna eterična olja pripomorejo k čiščenju in osvežitvi za kožo in lase.


Sestavine


Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Maris Sal, Decyl Glucoside, Propolis Extract, Eugenia Caryophillus Bud Oil, Lecithin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Thymol, Lavandula Angustifolia Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Acetic Acid, Eugenol*, Citronellol, Linalool, d-Limonene.

Navodilo za uporabo


Šampon nanesite na kožo in lase in nežno podrgnite. Pustite delovati nekaj minut. Sperite in postopek po potrebi ponovite.

Zaradi visoke vsebnosti eteričnih olj se izogibajte očesnemu stiku. Če do tega stika pride, izperite z veliko vode.Aluminijasta embalaža pri Solime izdelkih. Zakaj?


Solime spodbuja trajnost. Izbira embalaže iz aluminija kaže na našo željo po zmanjšanju odpadkov. Aluminij je 100% reciklabilen material, zanesljiv, trpežen in lahek. Ne vpliva na aktivne sestavine izdelka, kar nam omogoča, da zagotovimo vedno visoko kakovost.


Aluminijasta embalaža za kozmetične izdelke s parfumi, narejenimi iz eteričnih olj, ima več prednosti:


  1. Zaščita pred svetlobo: aluminijasta embalaža je neprepustna za svetlobo, kar je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti parfuma. Svetloba lahko namreč pospeši kemične reakcije v parfumu in s tem zmanjša njegovo stabilnost in trajnost vonja. Aluminijasta embalaža zagotavlja popolno zaščito pred svetlobo, kar omogoča daljšo obstojnost parfuma.
  2. Zaščita pred zrakom: aluminij je tudi zračno neprepusten material, kar pomeni, da preprečuje vdor zraka v embalažo. Kisik in drugi plini v zraku lahko sčasoma poslabšajo vonj parfuma in zmanjšajo njegovo kakovost. Aluminijasta embalaža ohranja parfum svež in nespremenjen dlje časa.
  3. Trajnost in vzdržljivost: aluminij je izjemno trpežen material, ki se ne lomi ali razbije tako enostavno kot steklo ali plastika. Embalaža iz aluminija je tako bolj odporna na padce, udarce in druge mehaske poškodbe, kar povečuje varnost in trajnost parfuma.
  4. Reciklabilnost: aluminij je 100% reciklabilen material. Embalažo iz aluminija je mogoče reciklirati brez izgube kakovosti ali lastnosti. To pripomore k zmanjšanju odpadkov in obremenitve okolja.
  5. Estetski videz: aluminijasta embalaža daje parfumu eleganten in sodoben videz. Njegova gladka in sijoča površina je privlačna in prispeva k premium izgledu izdelka.


Vse te prednosti naredijo aluminijasto embalažo za parfume priljubljeno izbiro, ki zagotavlja optimalno zaščito, trajnost in estetski videz izdelka.
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Sestavine
Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Maris Sal, Decyl Glucoside, Propolis Extract, Eugenia Caryopyllus Bud Oil, Lecithin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Thymol, Lavandula Angustifolia Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Acetic Acid, Eugenol*, Citronellol*, Linalool*, d-Limonene*.
*alergene snovi po dir. 2003/15/ES so naravno prisotne v eteričnih oljih, ki so v izdelku.