Meni
Vaša košarica

KOLOSTRUM KAPSULE, SOLIME, 30 KAPSUL

Remargin kolostrum kapsule so prehransko dopolnilo s 100 % italijanskim kolostrumom, pridobljenim iz skrbno izbranih in nadzorovanih kmetij, v obliki visoko koncentriranega suhega izvlečka z dodano laktazo, naravnim encimom za podporo prebave laktoze. Kolostrum pomaga spodbujati uravnotežen razvoj imunskega in endokrinega sistema pri otrocih.

Primeren je za: krepitev naravne obrambe telesa.

Brez barvil in konzervansov.

Sestavine

suhi izvleček kolostruma, inulin v prahu, laktaza (ß-galaktozidi, pridobljeni iz kvasovk Aspergillus Oryzae na maltodekstrinu tapioke), kapsula: želatina.

Sestavine za priporočeni največji dovoljeni dnevni odmerek (2 kapsuli):

Kolostrum suhi izvleček

350 mg

Inulin

315 mg

Laktaza

35 mg

Navodilo za uporabo

Vsebino kapsule stresite v mleko ali v sadni sok in temeljito premešajte. Zaužijte največ dve kapsuli dnevno.

Opozorilo

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Za otroke, mlajše od treh let, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Vsebuje mlečne derivate.

Kolostrum je prvo mleko, ki ga novorojenec užije in nima samo hranilne funkcije, ampak je namenjen tudi temu, da poskrbi za novorojenčkovo odpornost, ki je po rojstvu pomanjkljiva zaradi neizoblikovanega imunskega sistema. Je bogat vir več kot 90 zaščitnih substanc, med katerimi so najpomembnejši imunski in rastni faktorji ter vitamini, minerali in aminokisline. Kolostrum ima višjo raven imunoglobulinov, vitamina A in D, železa, kalcija in drugih vitaminov in mineralov kot mleko. V višjih koncentracijah so prisotni poleg imunoglobulinov tudi laktoferin, lizocim in laktoperoksidaze, zato ima kolostrum antimikrobne lastnosti v primerjavi z mlekom. Goveji kolostrum je 40 krat bogatejši z imunoglobulini Ig kot človeški. Vloga imunoglobulinov je, da se v črevesju vežejo s telesu škodljivimi snovmi. Kolostrum je nepogrešljiva podpora pri vzpostavitvi normalnega delovanja imunskega sistema modernega človeka. Pomaga vzdrževati zdravo črevesno sluznico in zdravo črevesno floro.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.