Meni
Vaša košarica

Donna piu Solime, 60 kapsul

Donna piu menopavza kapsule
Donna piu Solime, 60 kapsul
19.21€
Brez DDV: 17.54€

Donna piu je naravno prehransko dopolnilo, zasnovano posebej za pomoč pri blaženju simptomov menopavze.

Sestavljeno je iz skrbno izbranih rastlinskih sestavin, ki tradicionalno veljajo za koristne v obdobju menopavze:

 • navadna konopljika
 • kitajska angelika
 • kudzu
 • žajbelj
 • divji jam

Menopavza je naraven in normalen fiziološki proces v življenju ženske, ki označuje konec reproduktivnega obdobja.

Simptomi menopavze se razvijejo zaradi sprememb v hormonskih ravneh in lahko vplivajo na fizično in čustveno počutje ženske.

Glavni simptomi menopavze:

 • vročinski oblivi in nočno znojenje
 • nepravilne menstruacije: menstrualni ciklus postane nepravilen, lahko je bolj ali manj pogost, lahko traja dlje ali se skrajša
 • suha koža in sluznice
 • nihanje razpoloženja in čustvene spremembe: menopavza lahko vpliva na čustveno stabilnost in povzroči nihanje razpoloženja, tesnobo, razdražljivost in občutje žalosti
 • težave s spanjem

Simptomi menopavze se lahko razlikujejo pri vsaki posameznici in trajajo različno dolgo. Ne glede na to, kako intenzivni so simptomi, je pomembno, da se ženske pouči o podpori za svoje zdravje.

Navanda konopljika (Vitex agnus-castus L.) je rastlina, ki je znana po svojih uravnotežujočih lastnostih za ženski reproduktivni sistem.

Kitajska angelika (Angelica sinensis (Oliv.) (Diels.)) je tradicionalno znana po svoji podpori ženskemu reproduktivnemu sistemu. Pomaga lahko pri hormonih in splošnem počutju v času menopavze.

Kudzu (Pueraria montana var. lobata (Willd.) Sanjappa & Pradeep) je rastlina, ki je znana po svoji ugodni vplivu na menopavzalne simptome, kot so vročinski oblivi, znojenje in razdražljivost.

Žajbelj (Salvia officinalis L.) je tracionalno znan po svojih blažilnih učinkih na simptome menopavze, kot so vročinski oblivi in nočno znojenje.

Divji jam (Dioscorea villosa L.) je rastlina, ki lahko prispeva k uravnavanju harmonije v telesu med menopavzo, kar lahko pripomore k lajšanju neugodja in simptomov, povezanih z menopavzo.


Količina

26,40 g (60 kapsul po 440 mg)


5 tehtnih razlogov, zakaj izbrati Donna piu kapsule z naravnimi zelišči

Izbrati izdelek, ki nudi podporo ženski med menopavzo, je smiselna odločitev iz več razlogov:

 1. Kompleksna rešitev za raznolike simptome: izdelek, ki nudi celostno podporo, združenje več sestavin, ki lahko ublažijo različne simptome menopavze, kot so vročinski oblivi, nihanje razpoloženja, težave s spanjem in spolna disfunkcija. S tem ženski omogoča boljšo kakovost življenja in olajša vsakodnevne izzive tega obdobja.
 2. Sinergijski učinki rastlin: različne rastlinske sestavine v izdelku delujejo sinergijsko, kar povečuje učinkovitost pri lajšanju simptomov menopavze. Vsaka sestavina lahko okrepi učinke drugih, kar ragotavlja bolj celostno in učinkovito pomoč.
 3. Naravne sestavine brez neželenih učinkov: izdelki, ki temeljijo na naravnih rastlinskih sestavinah, ponujajo varno alternativo z manjšo verjetnostjo neželenih stranskih učinkov. To je še posebej pomembno med menopavzo, ko je občutljivost telesa lahko povečana.
 4. Podpora celotnemu telesnemu sistemu: celostno usmerjen izdelek podpira tudi celoten telesni sistem. To lahko vključuje podporo kostnemu zdravju, imunskemu sistemu in splošnemu počutju, kar prispeva k boljšemu zdravju in vitalnosti v tem obdobju.
 5. Celostna podpora ženski med menopavzo tako zagotavlja ne le lajšanje simptomov, temveč tudi izboljšanje kakovosti življenja in splošnega počutja v tem prehodnem obdobju.

Donna piu je plod ustvarjanja vrhunskega fitoterapevta Roberta Solimeja

Donna piu pripravek za ženske v menopavzalnem obdobju je plod raziskav enega najprodornejših fitoterapevtov sodobnega časa Roberta Solimeja.

Pri vrhunskem fitoterapevtu in fitokozmetologu Robertu Solimeju je razvoj izdelkov velika strast in profesionalni izziv.

Podjetje ima kar 47 let izkušenj z razvojem in raziskavami na področju fitoterapije, fitokozmetologije, floriterapije in aromaterapije.

V izdelku Donna piu je vrhunski fitoterapevt ustvaril pravo sinergijo vseh dodanih učinkovin.


Kaj dela izdelek Donna Piu tako učinkovitega?

Sestava izdelka za menopavzo, ki združuje navadno konopljiko, kitajsko angeliko, kudzu, žajbelj in divji jam, prinaša raznolike koristi zaradi različnih lastnosti vsake rastline.

Skupna uporaba teh rastlin v enem izdelku lahko privede do sinergijskega učinka, ki okrepi pozitivne učinke na zdravje žensk v menopavzi.

Najbolj pogosta vprašanja

Kaj je menopavza?

Menopavza označuje naravni prehod v življenju ženske, ko preneha menstrualni cikel in se proizvodnja estrogena in progesterona v jajčnikih zmanjša.

Pri katerih starosti se običajno pojavi menopavza?

Menopavza se najpogosteje pojavi med 45. in 55. letom.

Kakšni so simptomi menopavze?

Običajno se v tem času srečujemo z vročinskimi oblivi, nočnim znojenjem, spremenjenimi menstruacijskimi cikli, suhostjo kože in sluznic, čustvenimi spremembami, težavami s spanjem in utrujenostjo.

Kako lahko omilim vročinske oblive in nočno znojenje?

Urejanja vročinskih oblivov in nočnega znojenja se lahko lotimo s spremembo življenjskega sloga in z uživanjem zelišč, ki so priporočana že tisočletja.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Obrazec se preverja z uporabo Google reCAPTCHA Pravila zasebnosti in uporabe.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Sestavine

Navadna konopljika (Vitex agnus-castus L.) sadež v prahu, kitajska angelika (Angelica sinensis (Oliv.) (Diels)) korenina v prahu, kudzu (Pueraria montana var. lobata (Willd.) Sanjappa & Pradeep) suhi izvleček korenine, žajbelj (Salvia officinalis L.) eterično olje, divji jam (Dioscorea villosa L.9 suhi izvleček korenike; sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kapsula: želatina iz tapiokine, naravno fermentirana v pululan.

Sestavine za priporočeni največji dovoljeni dnevni odmerek (2 kapsuli):

Navadna konopljika, sadež v prahu 326 mg
Kitajska angelika, korenina v prahu 180 mg
Kudzu, suhi izvleček korenine
titrirano na izoflavone 40%
102 mg
40 mg
Žajbelj, eterično olje 68 mg
Divji jam, suhi izvleček korenike 34 mg
Opozorila
Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega omerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenski slog. Izdelka ne uživajte v času nosečnosti in dojenja.