Meni
Vaša košarica

Medicinski pripomočki in TKM

Medicinski pripomočki in TKM
Znamka: Moxa in TKM
AKCIJA: OB NAKUPU 4 ŠKATEL MOKSSTANE ENA ŠKATLA BREDIMNIH MOKS SAMO 6,87 EURMetoda moksibustije se svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfno cirkulacijo in pri nekaterih notranjih boleznih, napetosti v trebuhu, bolečine v pasu in nogah, bolečina v trebuhu, kašelj..
27.48€
Brez DDV:22.53€
Aroma zapestnica Aroma zapestnica
Novo
Aroma zapestnicaPrivoščite si bogastvo eteričnih olj v vaši zapestnici.Uporabimo jo lahko za parfum in se s tem izognemo nanašanju neposredno na kožo. Prikupna zapestnica z usnjenim paščkom je čudovit modni dodatek.Aroma zapestnica vam omogoča aromaterapijo na poti, doma, v pisarni, pri učenju.L..
19.95€
Brez DDV:16.35€
Znamka: Moxa in TKM
Akupunkturni model moškega telesa, izdelan iz mehke plastike.Akupunkturne točke in meridiani so prikazani v barvah. Napisi akupunkturnih točk so z evropskimi izrazi (črkovne številke).Opis v letaku je v angleščini z ustreznimi kitajskimi oznakami.Model je pritrjen na pravokotno podlago.Višina modela..
33.25€
Brez DDV:27.26€
Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos
-25 %
Znamka: Moxa in TKM
Brezdimna moksaMetoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfno cirkulacijo in pri nekaterih notranjih boleznih, napetosti v trebuhu, bolečine v pasu in nogah, bolečina v trebuhu, kašelj in astma, paraliza obraza,..
6.87€ 9.16€
Brez DDV:5.63€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa v obliki cigareMoksibustija je oblika starodavne toplotne terapije, ki z gretjem stimulira določene točke telesa. Moksibustija je del Tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki pomaga pri čiščenju mraza in vlage (Yin energija) iz telesa. S segrevanjem odpira meridiane in na ta način aktivi..
1.88€
Brez DDV:1.72€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa škatla za eno moksoNarejena iz bambusovega lesa. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo z varnostno mrežico.Podroben opisMoksanje s škatlico je najbolj udoben in varen način uporabe, saj mokse ni treba ves čas držati v roki. Cigaro zataknete v moksa škatlico , nato pa jo postav..
14.75€
Brez DDV:12.09€
Znamka: Moxa in TKM
Moksa škatla za eno moksoNarejena iz bambusovega lesa. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo z varnostno mrežico.Podroben opisMoksanje s škatlico je najbolj udoben in varen način uporabe, saj mokse ni treba ves čas držati v roki. Cigaro zataknete v moksa škatlico , nato pa jo postavite na..
9.94€
Brez DDV:8.15€
Znamka: Dihalne poti
Neti posodica je narejena iz keramike.NAVODILO ZA UPORABO:NETI posodo napolnimo s toplo vodo (telesne temperature). Dodamo ji pol čajne žličke soli in dobro premešamo, da se sol raztopi. Postavimo se pred umivalnik, rahlo nagnemo telo naprej, glavo nagnemo vstran in nekoliko naprej, v levo..
18.90€
Brez DDV:15.49€
Razkužilo za roke v gelu Solime, 100 ml
Novo
Razkužilo za roke v gelu Solime, 100 mlRazkužilo, ki kože ne razdraži, tudi ob pogosti uporabi...
7.76€
Brez DDV:6.36€
Razkužilo za roke v gelu Solime, 500 ml
Novo
Razkužilo za roke v gelu Solime, 500 mlRazkužilo, ki kože ne razdraži, tudi ob pogosti uporabi...
14.66€
Brez DDV:12.02€
Strgalo za jezik, bakreno
Novo
Znamka: Pripomočki
Strgalo za jezik je pripomoček za vzdrževanje ustne higiene. Baker ima antibakterijske lastnosti.Narejeno je tako, da lahko z zgornje površine jezika očistite obloge.Uporaba: strgalo uporabljajte po ščetkanju zob. Ukrivljen rob strgala položite na zadnjo stran jezika in nežno strgajte proti ..
6.93€
Brez DDV:5.68€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)